iOS 13: Anunt INCREDIBIL de la Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 are parte de un anunt incredibil din partea companiei Apple, iata ce spun americanii in legatura cu iPhone, iPad, iPod Touch-urile care-l ruleaza.

iOS 13 rata adoptie apple iphone ipad

iOS 13 are parte de un anunt incredibil pentru iPhone, iPad, iPod Touch de la compania Apple, iar asta in ciuda tuturor problemelor majore care exista pentru sistemul sau de operare acum. Desi iOS 13 exaspereaza foarte multi utilizatori din lumea intreaga in momentul de fata, cei de la Apple sustin totusi ca sistemul de operare este deja instalat pe 50% dintre toate iDevice-urile compatibile cu el, ceea ce e o mare realizare.

iOS 13 este usor in urma iOS 12, care in loc de 26 de zile a avut nevoie de doar 23 de zile pentru a fi instalat pe 50% dintre toate iDevice-urile care sunt active la nivel global acum. iOS 12 nu a fost lipsit de probleme dupa ce a fost lansat de catre Apple pentru iPhone, iPad, iPod Touch, insa nu a avut nici pe departe la fel de multe precum iOS 13, dar chiar si asa, lumea tot a instalat actualizarea in propriile dispozitive.

iOS 13: Anunt INCREDIBIL de la Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13 rata adoptie apple iphone ipad grafic

iOS 13 depaseste din toate punctele de vedere Android 9 in ceea ce priveste rata de adoptie, acea versiune a sistemului de operare a Google fiind la pana in 15% rata de adoptie in randul dispozitivelor. Din moment ce vorbim despre un sistem de operare vechi de peste un an de zile, diferenta foarte mare arata cat de avansat este sistemul de distributie al companiei Apple pentru actualizarile pe care le ofera pentru clientii sai.

iOS 13 aduce foarte multe noutati pentru iPhone, iPad, iPod Touch in momentul de fata, desi este distribuit in doua versiuni separate de catre cei de la Apple, una pentru telefoane, si una pentru tablete. Acestea fiind spuse, iOS 13 este acum instalat pe peste 50% dintre iDevice-urile active la nivel global, iar asta e o realizare remarcabila pentru cei de la Apple in contextul in care lumea se plange mai peste tot de problemele existente in terminale.

7 COMENTARII

  1. Multi prietenii mi-au spus ca dupa update la ios 13 li s-au defectat difuzorul si bateria a scazut cu 30% din performanțele ei la iphone X. Nu stiu de ce apple iti posibilitatea sa faci update la iphone mai vechi de 2 ani, pur si simplu iti strica telefonul ? Asta este cea mai mare păcăleală ,te bucuri ca iti permite sa faci update la cel mai nou ios dar dupaia te plangi ca numai merge la fel.

  2. Dai un ban grămadă și apoi plângi lângă telefon ca nu îți intra apelurile, ca nu merge 4g ul cum trebuie, ca baterie te tine doar jumătate decât ținea… De când am iphone nu am fost niciodată asa frustrat… Dezastru acest ios 13. Îmi doresc sa nu fi făcut niciodată update… Sper sa scoată unu cat de cat sa îl pot folosi măcar altfel este un telefon inutil….

  3. Deci ios distruge difuzorul fizic doar la anumite modele
    Buna gluma
    Si android 10 mi-a luat vopseaua de pe anumite samsunguri

  4. Vrei sa iti mai dau cateva exemple care mi s-au întâmplat si mie ? Odata am facut update la iphone 6 nu ma tin minte la ce ios (cred ca era ios lu iphone 7 ) si am ramas fara amprenta, cum vine asta , display fiind original? Odata am ramas fara microfon numai tin minte la ce iphone. La un iphone 4s am facut update si am pierdut culorile la display , se vedea cenușiu. Mai vrei ?