iOS 13.2.2, Actualizarea Noua a Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13.2.2 este actualizarea noua a companiei Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iata ce probleme trebuie sa rezolve pentru oamenii din toata lumea.

iOS 13.2.2 Actualizarea Apple iPhone iPad

iOS 13.2.2 este noua actualizare pentru iPhone si iPad la care compania Apple lucreaza cu siguranta in momentul de fata in urma tuturor plangerilor majore care au venit de la clientii sai din cauza problemelor din iOS 13. Desi iOS 13.2 a fost lansat acum o saptamana si a adus foarte multe schimbari, din pacate nu rezolva problemele cu care se confrunta foarte multa lume in utilizarea iPhone, iPad, iPod Touch, iar iOS 13.2.2 ar trebui sa le rezolve.

iOS 13.2.2 nu a fost lansat in versiune beta de catre cei de la Apple, asa cum mai faceau in trecut americanii, dar este cu siguranta in plin proces de pregatire pentru lansare in urmatoarele zile. iOS 13.2.2 ar trebui sa rezolve cea mai mare problema de care se plange mai toata lumea in momentul de fata, adica cea privind multitasking-ul, aplicatiile fiind in mod constant inchise cand sunt lasate in fundal.

iOS 13.2.2, Actualizarea Noua a Apple pentru iPhone si iPad

iOS 13.2.2 are in aceasta problema adunate cele mai multe plangeri in momentul de fata, astfel ca Apple trebuie sa rezolve cu urgenta aceasta problema pentru iPhone, iPad, iPod Touch. iOS 13.2.2 ar trebui sa rezolve si marile probleme cu autonomia bateriei care inca exista pe iDevice-urile celor de la Apple, foarte multa lume reclamand in continuare acest lucru pe forumurile de discutii, dar si pe retelele de socializare.

iOS 13.2.2 trebuie deasemenea sa rezolve si problemele cu incarcarea telefoanelor, cele cu conexiunile WiFi si Bluetooth, insa si cele cu semnalul, care impiedica foarte multi utilizatori ai iPhone sa faca si sa primeasca apeluri. iOS 13.2.2 ar trebui sa aiba atat de multe rezolvari implementate de catre cei de la Apple incat e greu de crezut ca vor reusi sa faca acest lucru, dar poate ca intr-un final lumea va avea parte de imbunatatirile la care tot spera de mult.

iOS 13.2.2 ar trebui sa fie lansat astazi, sau cel tarziu joi, iar actualizarea are acest numar deoarece iOS 13.2.1 a fost lansat saptamana trecuta pentru a rezolva probleme cu instalarea pe HomePod.