YouTube a LANSAT cea mai mare SCHIMBARE din ULTIMUL AN

Youtube a lansat cea mai mare schimbare din ultimul an pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce vei vedea de acum in cadrul website-ului platformei.

YouTube lansat schimbare interfata desktop

YouTube, cea mai mare platforma de streaming video din lume, a lansat cea mai mare schimbare din ultimul an, compania americana propagand-o deja incet catre oamenii din intreaga lume. Mai exact, cei de la YouTube au lansat pentru toata lumea o noua interfata, aceasta oferindu-le utilizatorilor o schimbare foarte mare pentru experienta de care au parte in momentul in care vor sa vizualizeze clipurile video existente in platforma.

YouTube sustine ca noua interfata lansata acum pentru calculatoare si tablete este gandita pentru a ajuta utilizatorii sa descopere mai usor clipurile video care sunt disponibile in platforma pentru ei. Acum YouTube are in pagina principala din cadrul platformei imagini de calitate mult mai buna, dar si titluri mai lungi pentru clipurile video, acestea ajutand utilizatorii sa inteleaga mult mai clar ceea ce urmeaza sa vizualizeze in platforma.

YouTube a LANSAT cea mai mare SCHIMBARE din ULTIMUL AN

YouTube interfata noua

YouTube afiseaza acum mult mai clar iconitele pentru canalele de pe care sunt afisate clipurile video in interfata principala, deci oamenii pot sa fie interesati sa vada ceva de la un canal de care sunt interesati, sau sa ignore continutul. Pentru cei care au calculatoare, YouTube are acum in pagina principala de continut si o optiune care permite adaugarea rapida de clipuri video intr-o lista de redare fara a accesa efectiv respectivul clip video.

YouTube schimbari design

YouTube implementeaza inclusiv functia care ne permite sa alegem sa blocam recomandarile de clipuri video de la anumite canale, ea fiind oferita pe telefoane mobile de ceva vreme. Separat de acestea, YouTube va lansa in curand si o functie care va permite adaugarea unor topicuri intr-o lista de “favorite”, astfel ca toate clipurile video cu acel topic vor fi recomandate in pagina principala pentru ei.

YouTube a lansat toate aceste modificari pentru utilizatori saptamana aceasta, iar ele sunt propagate incet in intreaga lume, deci daca inca nu le vedeti, nu trebuie sa va ingrijorati prea mult, pentru ca vor veni.