iOS 13.2.3 NU REZOLVA Doua MARI PROBLEME ale iPhone si iPad

iOS 13.2.3 nu rezolva, din pacate, doua foarte mari probleme ale iPhone, iPad, iPod Touch, iata ce pot face utilizatorii in momentul de fata.

iOS 13.2.3 REZOLVA PROBLEME

iOS 13.2.3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul serii trecute pentru iPhone, iPad, iPod Touch, iar in baza a ceea ce s-a publicat impreuna cu actualizarea, se pare ca nu rezolva doua probleme mari ale iDevice-urilor. Vorbim aici despre problemele cu autonomia bateriei si semnalul GSM, cei de la Apple evitand sa faca vreo referire cu privire la aceste probleme, deci e foarte posibil ca iOS 13.2.3 sa nu aiba vreo rezolvare implementata pentru ele.

Foarte multa lume se plange pe forumurile de discutii ale Apple, dar si pe Twitter, in legatura cu problemele pe care le are iOS 13.2.2, iar cele privind autonomia bateriei si semnalul GSM sunt de departe cele mai mentionate. Lipsa unei rezolvari pentru ele in iOS 13.2.3 este ceva foarte neobisnuit pentru o companie ca Apple de la care ne asteptam sa ofere doar cea mai buna experienta posibila pentru clientii de iDevice-uri din toata lumea.

iOS 13.2.3 nu rezolva problemele cu autonomia si semnalul GSM

iOS 13.2.3 rezolva totusi alte probleme foarte vechi ale iPhone, iPad, si iPod Touch, dar totusi, niciuna nu e la fel de rea precum imposibilitatea de a folosi functia de telefonie a telefonului mobil pe care-l ai in buzunar. Apple a mai implementat in trecut in secret rezolvari pentru unele probleme ale produselor sale, insa acum e prea devreme pentru a confirma ca iOS 13.2.3 rezolva plangerile oamenilor, asa ca ramanem cu presupunerea ca nu s-a intamplat asta.

iOS 13.2.3 este doar o actualizare intermediara pana cand iOS 13.3 va fi lansat, insa din ceea ce se pare, nici macar acolo nu sunt implementate rezolvari pentru aceste probleme foarte serioase a iDevice-urilor. Desigur ca acea versiune este inca testata in versiune beta, deci orice se poate schimba pana in momentul in care va fi lansata, insa n-ar trebui sa va faceti sperante desarte ca se va schimba ceva important.

iOS 13.2.3 poate fi instalat in momentul de fata in oricare dintre iPhone, iPad, iPod Touch-urile compatibile, dar poate ca ar fi mai bine daca ati astepta clarificarea situatiei privind schimbarile importante.