Waze Lanseaza o Noua Functie de care Aveai Mare Nevoie

Waze drumuri inzapezite

Waze lanseaza o noua functie foarte utila pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, ea venind in momentul perfect pentru intreaga planeta. Vorbim despre noi tipuri de alerte pentru Waze care au menirea de a ne spune daca drumurile sunt inghetate, n-au fost deszapezite, si multe altele.

Waze lanseaza functia pentru 185 de tari de pe glob, iar in unele dintre ele colaboreaza cu autoritatile pentru informatii oficiale privind starea drumurilor. Separat de asta, utilizatorii pot raporta singuri drumurile care sunt acoperite de zapada sau gheata, deci iarna ar trebui sa fie mai simpla pentru unii.

waze drum inghetat inzapezit

Waze este foarte folosita in Romania, in special in orasele mari si aglomerate, iar in Bucuresti este nu doar utila, ci chiar necesara pentru a “naviga” prin trafic. Functionalitatea pentru drumurile inghetate, sau inzapezite, va fi extrem de utila iarna in special pentru strazile dintre blocurile din orase, care de obicei nu prea sunt deszapezite.

N-ar strica nici daca autoritatile din Romania ar monitoriza Waze pentru a afla pe unde mai trebuie sa treaca cu masinile care sa curete drumurile. Avand in vedere ca asta are sanse foarte mici de a se intampla, ramanem totusi cu speranta ca macar oamenii vor anunta din timp util locatiile care sunt periculoase.