Planeta Venus: NASA face ANUNTUL Asteptat de INTREAGA Omenire

Planeta Venus este tinta unui anunt incredibil facut de catre cei de la NASA, iata ce dezvaluire asteptata de intreaga omenire vine de la ei acum.

Planeta Venus este una dintre cele mai indepartate de Pamant in sistemul nostru solar, iar cei de la NASA au incercat de foarte multa vreme sa exploreze indeproape corpul ceresc, iar acum anunta o noua misiune. NASA stie foarte bine ca planeta Venus este una care va fi extrem de greu de explorat, astfel ca pentru misiunea noua vine cu o idee care a ridicat destul de multe spranceni deja, si pe buna dreptate, dar asta n-ar trebui sa mire.

Planeta Venus urmeaza sa fie explorata de catre cei de la NASA cu ajutorul unor baloane speciale, iar asta dupa ce unele sonde trimise acolo de catre agentia spatiala americana au fost complet distruse de corpul ceresc. Temperaturile foarte mari de pe suprafata plenetei Venus sunt una dintre principalele probleme cu care se confrunta NASA in ceea ce priveste explorarea, iar solutia gasita, deocamdata, e reprezentata de aceste baloane.

Planeta Venus: NASA face ANUNTUL Asteptat de INTREAGA Omenire

Planeta Venus a distrus 9 sonde trimise de catre Rusia intre anii 1960 – 1980, toate pierzand contactul cu Pamantul la doar 2 ore dupa aterizarea acolo, si totul din cauza temperaturilor de 900 de grade Celsius. Trebuie deasemenea luat in considerare faptul ca si atmosfera de pe planeta Venus este cu de pana la 90 de ori mai densa decat cea de pe Pamant, fiind deasemenea plina de sulf coroziv, care afecteaza instrumentele sondelor, dar si motoarele.

“Balonul este ca locul dulce, unde ești suficient de aproape pentru a obține o mulțime de lucruri importante, dar, de asemenea, te afli într-un mediu mult mai benign, unde senzorii tăi pot dura de fapt suficient de mult pentru a-ți oferi ceva semnificativ. O armata de baloane cu aer cald, care călătoresc vânturile de forță în nivelurile superioare ale atmosferei venusiene, unde temperaturile sunt aproape de cele ale Pământului.”

Planeta Venus a avut la un moment dat un mediu similar celui de pe Pamant, insa s-a transformat in cea mai fierbinte planeta din sistmeul solar, iar NASA vrea sa stie ce s-a intamplat acolo. Baloanele se vor deplasa prin atmosfera de pe planeta Venus pentru a analiza aerul si a incerca sa ofere date in baza carora NASA sa isi poata face o idee cu privire la ceea ce se ascunde in spatele modificarilor atat de mari din mediul de acolo.

Planeta Venus a reusit sa tina departe toate instrumentele care permit descoperirea secretelor din spatele schimbarilor sale, insa cei de la NASA vor sa arate ca nu pot fi foarte usor infranti de catre mediul de acolo.

1 COMENTARIU