Fortnite: NIMENI NU Credea ca Poate face ASTA in Sezonul 2

Fortnite aduce o surpriza extrem de mare pentru sezonul 2 din capitolul 2, iar niciunul dintre jucatori nu credea ca va putea face asa ceva in joc.

Fortnite elicoptere elicoptere

Fortnite are pregatit pentru sezonul 2 al capitolului 2 unele dintre cele mai mari schimbari de pana in prezent, iar asta le va jucatorilor posibilitatea de a se bucura de cateva noutati la care nu s-ar fi asteptat vreodata. Mai exact, se pare ca pentru sezonul 2 al capitolului 2 din Fortnite jucatorii ar trebui sa aiba la dispozitie elicoptere pentru a zbura si a isi ataca inamicii, ceva ce multi nu credeau ca vor vedea prea curand in cadrul lumii virtuale a Epic Games.

Fortnite are de ceva vreme avioane pentru jucatorii care vor sa se distreze cu adevarat in tmp ce isi ucid inamicii, insa se pare ca sezonul 2 va aduce inclusiv elicoptere pentru cei care vor si mai multa diversitate. Nu se stie deocamdata ce fel de elicoptere urmeaza sa isi faca loc in cadrul Fortnite, dar avand in vedere schimbarea foarte mare pregatita de catre cei de la Epic Games, va fi mai mult ca sigur vorba despre o surpriza mare pentru multa lume.

Fortnite: NIMENI NU Credea ca Poate face ASTA in Sezonul 2

Fortnite elicoptere heliport

Fortnite a avut o imagine teaser publicata de catre cei de la Epic Games zilele trecute, si dupa cum puteti vedea mai sus, unii dintre fani au descoperit ca ea ascunde un posibil hangar, dar si un heliport. De aici vine speculatia ca in cadrul Fortnite urmeaza sa isi faca aparitia elicopterele in viitorul nu foarte indepartat, astfel ca acum asteptarile sunt si mai mari de la fanii din intreaga lume, si nu este exclus ca ele sa nu fie totusi indeplinite de catre Epic Games.

Fortnite are pentru sezonul 2 foarte putine noutati importante dezvaluite pana acum, dar stim ca aurul urmeaza sa fie in centrul atentiei in cadrul noului titlu, ceea ce desigur ca nu e tocmai o veste proasta pentru jucatori. Separat de asta, nu se cunosc chiar atat de multe detalii clare cu privire la marile schimbari pe care Fortnite le va avea disponibile pentru actualizarea majora pe care sezonul 2 o va aduce, deci ramane doar sa vedem ce va fi lansat.

Fortnite avea anuntata lansarea sezonului 2 pentru ziua de maine, dar avand in vedere ca nu a fost anuntat nimic in mod oficial, pare destul de clar faptul ca ea a nu va avea loc atat de devreme.