GTA 6: Secretul ASCUNS intr-o Imagine Noua de la Rockstar

GTA 6 secret

GTA 6 a fost in cursul saptamanii trecut in centrul foarte multor zvonuri dupa ce Rockstar Games a publicat doua imagini pe website-ul sau, ele fiind distribuite pe tot internetul, si foarte multa lume le-a asociat cu noul joc, si e destul de usor de inteles de ce.

GTA 6 ramane deocamdata fara vreun anunt oficial de la Rockstar Games cu privire la eventuala lansare, dar in imaginea de mai jos exista un secret, sau “ou de Paste”, cum spun cei care ascund diverse surprize prin software, sau magini de teaser pentru produse.

GTA 6 ar putea avea un mare secret dezvaluit de catre aceasta imagine, pe eticheta sampaniei care apare langa femeia robot fiind mentionat anul 1998, iar de aici s-a tras concluzia ca actiunea din joc ar urma sa se desfasoare in perioada anilor ’90, poate chiar si in anii 2000.

GTA 6 ar urma sa revina serios in trecut din moment ce GTA 5 are actiunea desfasurata in anul 2013, in versiunea single player, in timp ce in cazul GTA Online actiunea se desfasoara in 2017, astfel ca am reveni destul de mult inapoi in timp cu noul joc.

GTA 6 secret ani

GTA 6 a avut aceasta teorie a revenirii la anii ’90 pentru ca Rockstar Games a fost fondata in 1998, iar in acelasi an a fost lansat primul joc din seria Grand Theft Auto in America de Nord, deci a lansa inca unul ca o continuare ar fi ceva ce s-ar putea potrivi cu strategia companiei.

GTA 6 ramane deocamdata doar in centrul zvonurilor, si asta pentru ca Rockstar Games le intretine cu imagini de acest gen, dar si inca una care a intarit si mai mult speculatiile ca un nou titlu din seria Grand Theft Auto e foarte aproape de a fi lansat.