WhatsApp: De ce este BINE sa Activezi Aceasta Functie MAJORA

WhatsApp are o functie noua si foarte importanta pe care este foarte bine sa o activezi in telefon deoarece iti aduce un beneficiu foarte mare.

WhatsApp beneficiu

WhatsApp a avut recent lansata o noua functie foarte importanta, una care aduce pentru toata lumea un beneficiu pe care il astepta si cerea de foarte multa vreme, dar unul care este extrem de benefic. Vorbesc despre noul dark mode pe care WhatsApp il are implementat inca de saptamana trecuta, acesta putand sa ne imbunatateasca serios autonomia bateriei, mai mult pe iPhone decat pe Android pentru ca in iOS tema intunecata este implementata mai bine.

WhatsApp, a fel ca oricare alte aplicatii, poate avea consum mai mic de baterie daca dark mode este activat, cel putin pe telefoanele cu ecran OLED, acestea consumand mai putina baterie daca afiseaza culorile negre. Dupa cum v-am spus ieri, aplicatia WhatsApp consuma foarte multa baterie in mod normal, iar asta din cauza diverselor servicii de monitorizare pe care le are implementate, si nu numai, astfel ca un dark mode activat se dovedeste util.

WhatsApp: De ce este BINE sa Activezi Aceasta Functie MAJORA

WhatsApp ar trebui sa aiba in mod normal acest dark mode activat automat daca avem si tema intunecata activata pentru iOS, iar in Android o puteti face manual, de fapt in ambele sisteme de operare existand optiuni de activare manuala. Separat de faptul ca dark mode-ul pentru WhatsApp poate imbunatati autonomia bateriei, el protejeaza mai bine si ochii pe timpul noptii, lumina puternica afectandu-i, si putand afecta inclusiv somnul linistit, daca in camera e prea intuneric.

WhatsApp a ales in mod ciudat versiuni diferite ale dark mode pentru iPhone si Android, iar asta face versiunea pentru Android mai putin utila, dar chiar si asa, v-am oferit doua motive foarte bune pentru a activa tema intunecata. In acest moment WhatsApp ofera dark mode exclusiv in iOS 13 pe telefoanele iPhone, iar in cazul Android ar trebui sa fie oferit pe cam toate modelele de telefoane, dar in Android 10 pe unele telefoane s-ar putea face si activare automata.

WhatsApp a facut o schimbare foarte buna cu acest dark mode, iar daca ar decide sa mai reduca din serviciile de monitorizare care consuma prea multa baterie, ar face un bine si mai mare pentru utilizatori.