Vodafone: TOTI Clientii Vizati de Aceste Anunturi IMPORTANTE

Vodafone are toti clientii din Romania vizati de aceste anunturi foarte importante pentru ei, iata ce a spus grupul de telecomunicatii pentru toata lumea.

Vodafone recomandari

Vodafone vine cu noi anunturi importante pentru clientii din Romania in contextul Coronvirus, iar asta pentru ca este nevoie de cat mai multa informare corecta cu privire la ceea ce pot face oamenii. Primul anunt important al celor de la Vodafone ne prezinta modalitatea de a reincarca online o cartela prepay a operatorului pentru a putea tine legatura cu persoanele dragi fie daca suntem in tara, sau daca suntem in strainatate.

Vodafone le permite clientilor sa isi reincarce cartela, sau sa reincarce alte cartele, fie prin intermediul website-ului sau, fie prin intermediul aplicatiei MyVdoafone, care este disponibila pe iOS si Android. Separat de aceste informatii, cei de la Vodafone explica in detaliu si cum poate fi activata o optiune cu minute, SMS-uri, internet, si nu numai, dar si cum pot afla oamenii cat credit au disponibil, pentru a sti si ce optiune pot activa, daca nu au facut o reincarcare inainte.

Fii mereu conectat, chiar și de acasă. Află cum reîncarci online cartela ta Vodafone ca să ții oricând legătura cu cei dragi și să fii la curent cu tot ce e nou.#StamAcasa #MereuImpreuna #Vodafone

Publicată de Vodafone Romania pe Marţi, 24 martie 2020

Vodafone: TOTI Clientii Vizati de Aceste Anunturi IMPORTANTE

Vodafone are deasemenea un alt anunt important, pe care l-am vazut si de la alti operatori de telecomunicatii, adica toti clientii serviciilor de televiziune care au fost preluati de la UPC pot beneficia de o luna de HBO gratuit. Aceasta luna gratuita pentru HBO Go este oferita la activare abonamentului in platforma, ceva ce Vodafone anunta acum ca pot face clientii, insa daca nu ma insel chiar si HBO a avut oferta gratuita la un moment dat, independent de operatori.

Ai mii de ore de filme și seriale pe care să le urmărești alături de cei dragi.Acum ai prima lună cadou la activarea unui abonament HBO GO pe www.vodafone.ro/hbogoAcasă ne e bine.#StamAcasa #MereuImpreuna

Publicată de Vodafone Romania pe Luni, 23 martie 2020

Vodafone a anuntat saptamana trecuta diverse masuri de protectie impotriva Coronavirus pentru clientii si angajatii din Romania, iar acum incearca sa le ofere si noi solutii de interactiune cat stau acasa. Stim cu totii ca de maine vor fi limitate deplasarile in Romania, si nu se stie cat vor mai ramane deschise magazinele celor de la Vodafone in aceasta perioada, astfel ca e bine sa stim cum putem sa facem plati online pentru facturi, reincarcari, etc.

Vodafone permite interactiunea cam totala online pentru a rezolva probleme, a face plati, a activa servicii, si nu numai, deci acum clientii care nu mai pot ajunge la magazine sale, trebuie sa interactioneze online cu compania.