Netflix: Noua Masura de URGENTA Anuntata Oficial de Companie

Netflix a luat o masura de urgenta pe care a si anuntat-o in mod oficial, iata ce face compania in aceasta perioada dificila generate de Coronavirus.

Netflix urgenta

Netflix a luat o masura de urgenta din cauza Coronavirus, iar asta pentru ca foarte multa lume trece printr-o perioada dificila, iar cum compania inca nu a fost lovita de impactul acestui virus, incearca sa ajute cum poate. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a crea a un fond special de urgenta in care au varsat 100 de milioane de dolari pentru a-i ajuta pe cei care lucreaza la producerea de filme si seriale care ajung inclusiv in platforma sa de streaming.

Netflix va folosi acesti bani pentru a-i sustine pe toti oamenii care lucreaza la productia de seriale si filme, de la scenaristi si pana la cei care lucreaza la constructia platourilor de filmare, a garderobei, si nu numai. Netflix stie ca anularea productiei pentru seriale si filme afecteaza foarte multa lume pe plan financiar, astfel ca incearca sa ajute cat se poate de multi oameni cu banii acestia, desi desigur ca 100 de milioane de euro nu ajung pentru mult timp intr-o asemenea industrie.

Netflix: Noua Masura de URGENTA Anuntata Oficial de Companie

Netflix este totusi o companie foarte mare care poate suplimenta respectivele fonduri, ele fiind alocate intr-o asemenea cantitate initial pana cand guvernele vor decide cum vor ajuta oamenii afectati de Coronavirus. Netflix este prima companie care aloca o suma atat de importanta de bani pentru a-i sustine pe cei care fac parte din aceasta industrie si sunt afectati atat de mult, iar banii provin cel mai probabil din investitiile pe care compania nu le mai face acum.

“Criza Covid-19 este devastatoare pentru multe industrii, inclusiv pentru comunitatea creativă. Aproape toată producția de televiziune și film a încetat acum la nivel mondial – lăsând sute de mii de echipaje și distribuite fără locuri de muncă. Această comunitate a sprijinit Netflix prin momentele bune și vrem să-i ajutăm în aceste momente grele, mai ales în timp ce guvernele încă își dau seama ce sprijin economic vor oferi. Așadar, am creat un fond de 100 de milioane de dolari pentru a ajuta la greutățile din comunitatea creativă.”

Netflix avea 20 de miliarde de dolari alocate pentru investitii in filme si seriale, deci 100 de milioane de euro reprezinta doar bugetul unui singur film, insa chiar si asa, banii vor fi de foarte mare ajutor pentru multi oameni. Netflix a spus ca in ciuda situatiei de acum, are filme si seriale noi pregatite pentru lansare in urmatoarele luni, deci va mai face bani in continuare, si poate ca va mai reusi sa ajute oamenii pana cand lucrurile vor reveni la normal.

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, si are fondurile necesare pentru a sustine initiative de acest gen, chiar si pe termen lung.