Vodafone: Surprinde, ce a Decis sa ofere GRATUIT in Romania

Vodafone isi surprinde o parte dintre clienti, iata ce le ofera gratuit chiar acum in Romania, profita si prinde beneficiul la care s-a gandit operatorul.

Vodafone educatie

Vodafone surprinde iar unii clienti din Romania cu o gratuitate pe care foarte multi o vor aprecia cu siguranta pentru ca vine ca un bonus complet neasteptat, dar care este perfect intr-o asemenea perioada. Daca Orange a decis sa ofere 50 GB de trafic de internet gratuit pentru toti clientii sai din Romania, cei de la Vodafone au decis sa ofere 40 GB de internet gratui pentru elevii si studentii cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani, dar nu foarte simplu.

Vodafone le ofera gratuit acestor clienti, fie ca au abonament, sau cartela, cate 40 GB de trafic de internet, in limita a 10 GB pe saptamana, daca instaleaza aplicatia Vodafone Shake in telefoanele lor. Acolo clientii cu varste cuprinse intre 16 si 26 ani vor trebui sa activeze optiunea “Student Pack”, iar in sectiunea video pot urmari cursurile Telescoala care sunt disponibile in mod gratuit pe canalul YouTube al TVR, totul fara a consuma din traficul bonus.

Vodafone: Surprinde, ce a Decis sa ofere GRATUIT in Romania

Vodafone ofera deasemenea gratuitate de trafic pentru cei care acceseaza subiecte pentru examenele nationale, manuale digitale, lectii virtuale, si nu doar atat, toate website-urile fiind listate in website-ul operatorului. Initiativa celor de la Vodafone este interesanta, dar in comparatie cu ceea ce ofera Orange este limitata, si nu rezolva problema tuturor celor care stau in casa in aceasta perioada, ci doar a tinerilor care trebuie sa stea mai mult pe internet.

“Dacă ai între 16 și 26 de ani îți oferim gratuit un bonus de 40 GB (10 GB/săptămână). Descarcă aplicația Vodafone Shake și activează “Student Pack”. Iar cu opțiunea Video urmărești cursurile #TeleȘcoala de pe canalul de YouTube al TVR gratuit, fără să consumi net.”

Vodafone vine totusi cu o gratuitate foarte buna, si e foarte bine ca se gandeste la clientii tineri care au nevoie de internet pentru a-si ocupa timpul, sau poate chiar pentru a invata. Oferirea de trafic de internet gratuit pentru resursele online de invatare este o idee foarte buna a celor de la Vodafone pentru clientii Romani, si e foarte probabil ca multi clienti sa profite de aceste beneficii cat inca mai sunt disponibile de la operator.

Vodafone are aceasta gratuitate disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca doriti sa profitati de ea, ar fi bine sa o faceti cat inca mai aveti ocazia de a beneficia de ea.