Playstation 5 ar putea Avea Totusi Lansarea Amanata de Sony

Playstation 5 incertitudine

Playstation 5 ar putea totusi sa aiba lansarea amanata de catre compania Sony, ea publicand in cursul zilei de ieri un comunicat de presa in care vorbeste despre impactul Coroanvirus asupra afacerilor sale, si ceea ce s-ar putea intampla in 2020.

Playstation 5 a avut anuntata de catre Sony ca fiind sigura data de lansare din 2020, insa comunicatul de presa de zilele trecute aduce in discutie problemele mari care inca mai exista cu partenerii companiei si productia de componente, care inca nu a ajuns din urma cererea.

Playstation 5 ar putea fi deasemenea amanta si din cauza faptului ca inginerii celor de la Sony nu mai pot calatori la fel de liber ca pana in prezent, restrictiile de calatorie tinandu-i departe de fabricile in care e testata productia unor prototipuri ale multor produse.

Playstation 5 ar putea avea lansarea amanata, sau ar putea fi lansata cu stocuri mai mici decat in cazul modelelor anterioare, si e posibil ca a doua situatie sa se intample in acest caz pentru ca lansarea in cantitati mai mici e mai simpla si mai usor de explicat decat amanarea lansarii.

“Sony estimează că nu va exista niciun impact semnificativ asupra acestei afaceri pentru anul fiscal curent. Deși până acum nu au apărut probleme, Sony monitorizează cu atenție riscul de întârzieri în programele de producție pentru titlurile de software pentru jocuri, atât în studiourile sale de prim-party, cât și în studiourile partenere, în principal în Europa și SUA Pe lângă oprirea fabricilor de producție Sony din Malaezia, fluxul de resurse de la furnizori din Asia a devenit instabil, având un impact larg asupra producției de bunuri din acest segment.”

Playstation 5 ar trebui sa fie pusa in vanzare undeva prin toamna, poate prin noiembrie, dar exista oricand posibilitatea ca lansarea sa fie afectata de contextul global in care e aflam, Sony avand si doua fabrici din Malaesia inchise in continuare.