Telekom Romania: TOTI Clientii Vizati de un Mesaj IMPORTANT

Telekom Romania are pentru toti clientii sai din tara, chiar si pentru toti romanii, un mesaj foarte important de care trebuie sa ascultam cu totii.

Telekom Romania solidaritate

Telekom Romania ii are in vedere pe toti clientii din Romania cu acest mesaj foarte important pe care l-a publicat astazi, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa ajunga la ochii si urechile oricaror romani. Continuand pe linia de a le cere clientilor din tara sa ramana in case in aceasta perioada, cei de la Telekom Romania au publicat clipul de mai jos cu indemnurile foarte clare de a nu ne parasi casele pentru a preveni o posibila infectare cu Coronavirus.

Telekom Romania a publicat pana acum o serie variata de mesaje prin care le cere tuturor clientilor si Romanilor sa evite sa iasa din casa daca nu au nimic urgent de facut. Pentru clientii sai, cei de la Telekom Romania au publicat o serie de mesaje prin care ii incurajeaza sa foloseasca toate uneltele online pe care le au la dispozitie pentru a nu iesi din case in interactunea cu grupul, indiferent ca e vorba de plata facturilor, sau rezolvarea problemelor.

Telekom Romania: TOTI Clientii Vizati de un Mesaj IMPORTANT

Telekom Romania a luat o serie de masuri importante inclusiv pentru angajatii sai din tara, oferindu-le acestora echipamente de protectie daca merg in teren pentru a rezolva probleme. In magazinele celor de la Telekom Romania, care inca sunt deschise, exista deasemenea masuri speciale impuse pentru ca o posibila infectare cu noul Coronavirus sa fie cat mai improbabila, grupul luand multe masuri pentru a proteja pe toata lumea.

Suntem azi online, pentru a fi mâine offline. #StamAcasa

Publicată de Telekom Romania pe Luni, 30 martie 2020

Telekom Romania nu ar vrea nici sa concedieze angajati, sau sa ii trimita in somaj tehnic, iar asta si pentru ca oamenii au nevoie de serviciile sale, si le vor plati lunar in aceasta perioada, in ciuda situatiei. Telekom Romania este una dintre companiile care furnizeaza servicii necesare pentru clienti, astfel ca e putin probabil ca acestia sa renunte la ele chiar si daca intra in somaj tehnic, deci in mod teoretic nici angajatii grupului n-ar trebui sa fie afectati.

Telekom Romania abia intrase pe un fagas normal in ceea ce priveste situatia sa financiara din tara, iar inainte de a pleca vrea sa continue sa aiba o stabilitate financiara in ciuda pandemiei Coronavirus.