HBO GO: SURPRIZELE Anuntate pentru TOTI Clientii din Romania

HBO GO are anuntate in mod oficial cateva surprize foarte importante pentru clientii din Romania, iata ce primesc acestia incepand din luna aprilie.

HBO GO marvel

HBO GO are in luna aprilie o serie de surprize extrem de interesante pentru toti clientii din Romania, si vorbim despre noutati de care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca schimbarile sunt grozave. Cei de la HBO GO si-au anuntat deja abonatii din tara ca incepand din aprilie vor putea vedea o serie speciala de filme pe care unii o asteapta de foarte multa vreme, si multumita lor veti putea trece mai usor peste aceasta perioada de izolare din tara.

HBO GO are de putin timp disponibila seria Iron Man pentru cei care sunt fani ai filmelor, ele putand fi vazute chiar acum in platforma de catre toti abonatii care au acces, sau cei care incearca platforma pentru prima oara. Filmele din universul Marvel ajung la HBO GO pentru ca sunt foarte populare si pentru ca exista foarte multi oameni care abia asteptau sa le urmareasca, dar acesta e doar inceputul.

HBO GO: SURPRIZELE Anuntate pentru TOTI Clientii din Romania

HBO GO a inceput seria Iron Man, insa de vinerea viitoare, chiar inainte de ajunul Pastelui in Romania, platforma va avea disponibile inclusiv filmele din seria Captain America. Aceasta serie este cel putin la fel de populara precum cea Iron Man, iar abonatii HBO GO care inca n-au vazut vreunul, sau toate filmele, din serie, vor avea ocazia de a o face, chiar si in zilele de Paste, cand desigur ca vor trebui sa stea in casa din cauza limitarilor impuse de ordonantele militare.

“Geniu, miliardar, filantrop – el este Tony Stark. Nu-i rata aventurile în cele trei filme Iron Man, disponibile acum pe HBO GO. Nu uita că vinerea viitoare toate filmele “Captain America” vor fi disponibile pe HBO GO. Pregătește-te să le devorezi.”

HBO GO este in ultima vreme in centrul atentiei dupa ce a fost oferit gratuit de mai multi operatori de telecomunicatii in pandemia de Coronavirus pentru a le oferi clientilor ma multe motive sa stea acasa. HBO GO este una dintre cele mai populare platforme de streaming video la cerere din lume, cu siguranta este foarte populara in Romania, ar adaugarea filmelor de acest gen nu face altceva decat sa mai atraga oameni catre ea in continuare.

HBO GO va mai avea si alte flme, sau seriale, adaugate in cursul lunii martie in biblioteca de continut, unele originale, altele posibil licentiate de la alti producatori de continut din toata lumea.