Samsung GALAXY S30: Dorinta URIASA a Majortatii Clientilor

Samsung GALAXY S30 este asteptat de catre clientii din toata lumea cu o dorinta foarte mare pe care o asteapta indeplinita de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY S30 dorinta

Samsung GALAXY S30 este telefonul pe care foarte multa lume il asteapta anul viitor de la compania Samsung cu multe noutati importante in raport cu Samsung GALAXY S20 lansat in primavara acestui an. Samsung GALAXY S30 este asteptat de multi clienti actuali cu o schimbare extrem de importanta pe care compania Samsung pare sa o pregateasca, dar ea nu este 100% sigura, cel putin nu deocamdata, iar asta chiar daca oamenii si-o doresc foarte mult.

Samsung GALAXY S30 este asteptat de catre clientii din toata lumea fara acel chip Exynos de la Samsung care are performante slabe si creeaza diferente de nedorit intre diversele modele vandute de catre coreeni. Foarte multa lume nu intelege de ce exista diferente atat de mari de performante si autonomie intre telefoanele vandute de catre compania coreeana, iar lumea cere acum ca Samsung GALAXY S30 sa fie lansat fara ele pentru ca toata lumea sa fie egala.

Samsung GALAXY S30: Dorinta URIASA a Majortatii Clientilor

Samsung GALAXY S30 cu chip-uri Qualcomm n-ar mai face diferente intre clientii Samsung care se asteapta sa beneficieze de aceeasi autonomie buna, si aceleasi performante sustinute, precum clientii din anumite tari. Mai interresant e totusi faptul ca, conform presei din Coreea de Sud, in cazul seriei S20 s-ar fi luat decizia de a nu vinde modelele cu chip Exynos pentru ca n-ar putea oferi performantele dorite pe 5G, si s-au ales cele de la Qualcomm, iar pentru Samsung GALAXY S30 trebuie schimbata strategia.

Samsung GALAXY S30 trebuie sa fie capabil sa ofere aceleasi performante, fie ca e vorba de 5G, sau nu, pentru toata lumea, nu unii sa aiba parte de o experienta mai buna, si altii de o experienta mai buna, la aceeasi bani. Desigur ca totul depinde si de felul in care Samsung vrea sa-si trateze clientii, insa ar fi bine ca pentru Samsung GALAXY S30 toata lumea sa fie tratata la fel, cu chip-uri Qualcomm, performante, fara cele ale Exynos, mult inferioare.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat in luna februarie a anului 2021, cu o lansare programata pentru luna martie, si ramane sa vedem cam cat de mare va fi interesul pentru el daca va avea tot procesoare diferite.