WhatsApp Messenger: Noutatea Adusa de Aplicatie in Telefoane

WhatsApp Messenger are o noutate adusa pentru telefoanele utilizatorilor din toata lumea, iata ce schimbare este pregatita si la ce ne ajuta ea.

WhatsApp Messenger contextual

WhatsApp Messenger are parte de o noutate adusa in telefoane de o actualizare pe care compania americana o va oferi pentru cei care-i folosesc platforma de pe dispozitivele mobile in fiecare zi. Deocamdata aceasta functie noua este oferita doar intr-o versiune beta a aplicatiei WhatsApp Messenger, ea aducand in telefoanele iPhone cu iOS 13 noul meniu contextual pe care cei de la Apple l-au impus odata cu lansarea actualizarii sistemului de operare.

WhatsApp Messenger are aceasta schimbare implementata dupa ce noul dark mode a fost gandit pentru a functiona doar cu iOS 13, iar alte schimbari de interfata au fost deasemenea implementate. Dupa lansarea iOS 13, aplicatia WhatsApp Messenger a avut implementate gradual schimbarile oferite de catre cei de la Apple, iar acum putem vedea inca una, care e testata, dar va fi impusa in viitorul foarte apropiat printr-o actualizare ce va fi distribuita de americani.

WhatsApp Messenger: Noutatea Adusa de Aplicatie in Telefoane

WhatsApp Messenger contextual
Noul meniu contextual din WhatsApp Messenger implementat in iOS 13.

WhatsApp Messenger obliga utilizatorii de telefoane iPhone sa instaleze iOS 13 pentru a se putea bucura de cele mai recente noutati pentru aplicatie, iar aceasta nu e tocmai o practica noua, sau apreciata de catre clienti. Oamenii care au evitat pana acum sa faca update la iOS 13 in iPhone vor trebui sa ofaca daca vor sa se poata bucura de noul dark mode, si nu numai, aplicatia WhatsApp Messenger urmand a avea si alte noutati integrate special pentru aceasta versiune a iOS.

WhatsApp Messenger are pregatite deasemenea si alte noutati interesante, una dintre ele fiind mesajele care se autodistrug dupa o anumita perioada de timp de la trimitere, ea fiind setata de utilizatori. Alta schimbare importanta este posibilitatea de a folosi WhatsApp Messenger de pe mai multe platforme, adica si de pe iPhone si de pe Android simultan, insa inclusiv de pe tablete, aceasta functionalitate fiind extrem de asteptata de catre oameni.

WhatsApp Messenger va avea in 2020 lansate foarte multe schimbari importante, dar va trebui sa avem rabdare pentru ca toate sa fie 100% pregatite pentru a ne fi oferite in telefoane.