DACIA Duster: VIDEO, Test 4×4 ce Arata ca e un SUV Adevarat

DACIA Duster trece astazi printr-un test 4X4 foarte interesant care ne arata de ce este un SUV adevarat de care ar trebui sa fie interesati clientii.

DACIA Duster nu este vazuta de catre toata lumea ca un SUV in adevaratul sens al cuvantului, unii spunand ca masina nu este atat de bine echipata pentru a isi putea duce soferii si pe teren accidentat. Ei bine, daca inca mai aveati dubii in ceea ce priveste capacitatea DACIA Duster de a putea rula fara probleme pe teren accidentat, ei bine poate ca acest clip video va va convinge de faptul ca v-ati inselat, si ca masina va poate duce aproape oriunde doriti sa ajungeti.

DACIA Duster din clipul de mai sus este modelul TCe cu motor de 1.3 litri si 150 de cai-putere, deci versiunea cea mai puternica pe care producatorul de la Mioveni o vinde in momentul de fata in Romania. Puterea de care beneficiaza acest model special al DACIA Duster este relevata de usurinta cu care masina poate depasi obstacolele pe care le are in fata, ea reusind sa treaca prin noroi fara probleme, indiferent cat de mare este inclinarea.

DACIA Duster: VIDEO, Test 4×4 ce Arata ca e un SUV Adevarat

DACIA Duster nu este unul dintre SUV-urile scumpe care au tehnologii de ultima generatie special gandite pentru condusul in asemenea conditii, insa se descurca admirabil si pare sa ofer siguranta ca poate fi folosit oriunde. DACIA Duster este disponibil atat in modele care au tractiune integrata, cat si in modele care au tractiune doar pe rotile din fata, iar ceea ce vedeti aici este prima versiune, probabil singura care ar putea face fata unei asemenea provocari.

DACIA Duster a fost folosita in teste 4X4 si cu alte masini mult mai scumpe, insa de fiecare data a reusit sa se descurce remarcabl, ceea ce ne arata ca desi este foarte accesibila la pret, e capabila sa ofere ce au nevoie clientii. Desigur ca are si DACIA Duster limitele sale, insa pentru ceea ce au nevoie in viata de zi cu zi oamenii, masina se descurca mai mult decat bine, dar pretul mic o face atat de dorita de catre clientii din Europa, si nu numai.

DACIA Duster are in fiecare versiune noua imbunatatita inclusiv capacitatea de a rula fara probleme pe teren accidentat, sau zapada, iar modelul nou din 2021 ar putea veni cu imbunatatiri serioase si pe aceasta parte.