HBO Go: Vestile GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go are o serie de vesti grozave pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a anuntat compania in aprilie pentru toti clientii din tara noastra.

HBO Go lansari

HBO Go are o serie de vesti grozave pentru abonatii din Romania astazi, toti urmand a se bucura de ceva ce asteptau de foarte multa vreme, dar ceva ce intr-un final ajunge abia in aprilie, incetul cu incetul. HBO Go a avut in aprilie relansate in sfarsit filmele din universul Marvel, unele dintre cele care sunt disponibile de acum fiind oferite in trecut de catre platforma de streaming, dar acum revin pentru ca oamenii sa aiba disponibil mai mult continut bun pentru vizualizare.

HBO Go are de la inceputul acestei luni disponibile filmele din seria Iron Man, astfel ca il puteti urmar pe Robert Downey Jr. intr-unul dintre cele mai populare roluri pe care le-a avut. La scurt timp dupa lansarea seriei Iron Man, pe HBO Go a aparut inclusiv seria Captain America, astfel ca puteti urmari in tandem ceea ce se intampla in cele doua lumi din universul Marvel, ele combinandu-se in seria Avengers, una foarte populara pentru cei de la Marvel.

HBO Go: Vestile GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Romania

HBO Go anunta deasemenea ca inclusiv seria Thor va fi disponibila de maine pentru toti abonatii, ceea ce desigur ca vine ca o surpriza foarte frumoasa pentru cei care sunt fani ai filmelor. In final, cel de-al doilea sezon din What pe do in the Shadows este acum disponibil in cadrul HBO Go pentru toata lumea, asa ca puteti relua actiunea de unde ati lasat-o la finalul primului sezon, si va asteapta foarte multe surprize de care va puteti bucura chiar acum.

“Iron Man sau Captain America – tu de partea cui ești? Urmărește “Captain America: Civil War” pe HBO GO ca să vezi ce au ales Răzbunătorii. Thor, fiul lui Odin, se întoarce pe HBO GO. Toate cele trei filme “Thor” vor fi disponibile din 24 aprilie. Dacă ar trebui să alegi un coleg de apartament, probabil ar fi oricine altcineva decât Colin Robinson. Gașca de vampiri din “What we do in the shadows” te așteaptă pe HBO GO în cel de-al doilea sezon.”

HBO Go isi extinde libraria de continut pentru Romania in aceasta perioada pentru ca vrea sa le ofere abonatilor cat mai bun continut grozav in zilele in care raman acasa din cauza Coronavirus. Desigur ca lansarile de continut nou pe care HBO Go le pregateste nu se opresc aici, platformana avand si alte surprize foarte bune in plan pentru toti cei care platesc lunar abonament, si vorbim nu doar despre licentierea de continut, ci si despre creatii originale.

HBO Go a lansat luna aceasta cateva sezoane noi de seriale, dar si cateva filme, iar toate sunt disponibile chiar din acest moment pentru vizualizare, deci puteti deschide platforma pentru a le vedea.