Telefoanele Huawei: DEZAMAGIRE cu Decizia Uriasa din 2020

Telefoanele Huawei au parte de o decizie foarte importanta in 2020, compania Huawei dorind sa faca o schimbare buna pentru clienti, dar ea e inutila.

Telefoanele Huawei search

Telefoanele Huawei au avut la inceputul acestui an parte de un anunt care anunta o decizie grozava facuta de catre compania Huawei pentru a rezolva o problema foarte mare care exista pentru ele. Vorbim din nou despre faptul ca telefoanele Huawei nu pot instala aplicatii din Google Play Store pentru ca nu-l mai au, iar aici ne referim la modelele noi lansate dupa mai 2019 incoace, ele neavand nici Google Mobile Services, iar problema si mai mare sta chiar aici.

Telefoanele Huawei ar fi trebuit sa aiba partial rezolvata problema cu o integrare a unei aplicatii numite Huawei Search, aceasta urmand a permite instalarea aplicatiilor dorite de catre utilizatori din afara Google Play Store. Huawei Search ar fi permis instalarea de aplicatii noi pe telefoanele Huawei direct de pe website-urile dezvoltatorilor acestora, sau din magazine terte de aplicatii, dar unele dintre ele nu vor functiona cum trebuie in lipsa Google Mobile Services.

Telefoanele Huawei: DEZAMAGIRE cu Decizia Uriasa din 2020

Telefoanele Huawei au avut aceasta problema si dupa ce au aparut diverse hack-uri care au permis instalarea aplicatiilor si serviciilor Google, iar ele vor continua chiar si cu Huawei Search. Este de altfel normal ca situatia sa fie asa din moment ce Huawei va facilita doar instalarea de aplicatii in telefoanele Huawei, nu si rularea lor corecta folosind Google Mobile Services, care nu pot fi instalate usor, si chiar daca sunt instalate, nu functioneaza 100% corect.

Telefoanele Huawei nu au cum sa aiba total rezolvate aceste probleme doar cu Huawei Search, Google spunand ca fara serviciile sale unele aplicatii nu vor functiona corect, iar acest lucru a si fost demonstrat. Telefoanele Huawei nu au cum sa aiba total rezolvate aceste probleme atat timp cat Donald Trump nu renunta la ideea de a bloca total activitatea companiei chinezesti, iar nici macar in pandemia de Coronavirus nu se lasa.

Telefoanele Huawei vor continua sa fie lansate si in urmatoarele luni, tot fara aplicatiile si serviciile Google, deci problemele cele mai mari vor ramane in continuare pentru clientii din toata lumea.