Samsung GALAXY S30: Schimbarea SIGURA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 va avea in mod sigur aceasta schimbare importanta in momentul in care va fi lansat, ea fiind deja anuntata de partenerii companiei.

Samsung GALAXY S30 fabricatie

Samsung GALAXY S30 are in mod sigur pregatita o schimbare foarte mare ce va fi disponibila pentru mai multe modele de telefoane de la Samsung, dupa ce va fi lansata in acesta nou. Vorbesc despre faptul ca pentru Samsung GALAXY S30 vor fi in mod sigur implementate noi procesoare care sunt produse folosind procese de fabricatie de 5nm, o imbunatatire substantiala in raport cu cel de 7nm, care este folosit acum pentru modelele vandute de coreeni.

Samsung GALAXY S30 va avea fie procesoare fabricate exclusiv de Qualcomm, fie chiar si in regim propriu adica acele chip-uri Exynos, insa indiferent de situatie, ne putem astepta ca ele sa fie facute cu un proces de 5nm. Acesta va aduce imbunatatiri majore pentru seria Samsung GALAXY S30 atat pe partea de performante, cat si pe partea de autonomie, iar daca ne uitam la ceea ce a fost oferit in trecut, ne putem astepta la sporuti de aproximativ 20% pe linie.

Samsung GALAXY S30: Schimbarea SIGURA pentru Noul Telefon

Samsung GALAXY S30 nu are deocamdata in mod 100% sigur anuntat faptul ca nu va folosi chip-urile Exynos pe care lumea nu le mai vrea acum, dar exista sanse foarte mari ca acest lucru sa se intample. Daca se va intampla asta, atunci, Samsung GALAXY S30 va fi vandut doar cu procesoare Qualcomm Snapdragon, care desigur ca sunt produse tot in fabricile de la Samsung, dar in mod paradoxal sunt superioare in comparatie cu cele dezvoltate de coreeni.

Samsung GALAXY S30 va avea, desigur, si multe alte schimbari importante pe care inca nu le-am aflat pentru ca telefonul e inca in plin proces de dezvoltare si nu a fost deocamdata finalizat. Asta inseamna ca in urmatoarele luni ar trebui sa avem parte de foarte multe surprize in ceea ce priveste Samsung GALAXY S30, dar pentru procesor stim sigur ca va veni o imbunatatire mare a procesului de fabricatie, asa cum se va intampla cu toate telefoanele premium noi din 2021.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat undeva prin februarie 2021, nu se stie inca la ce data, insa ne putem astepta ca evenimentul sa aiba loc in apropiere de inceputul lunii martie.