Vodafone: Vestea SURPRIZA pentru Romani, ce a Pregatit

Vodafone are o veste surpriza pentru toti romanii astazi, iata ce a decis sa faca operatorul pentru toata lumea, nu doar pentru clientii sau din tara.

Vodafone artisti

Vodafone continua vestile bune pentru cei care stau in case in aceasta perioada si incearca sa se protejeze de o posibila infectare cu noul Coronavirus, operatorul publicand azi noul sau program de reprezentantii. Stiti probabil ca Vodafone a inceput acum mai bine de o saptamana sa organizeze programe cu reprezentantii online sustinute de catre artisti, sau diversi alti profesionisti in diverse domenii, toti romanii putandu-le urmari gratuit pe pagina sa de Facebook.

Vodafone a publicat astazi noua lista cu tot ceea ce va organiza in urmtoarele zile, iar dmineata a avut loc o sesiune de fitness, asa cum s-a intamplat si saptana trecuta. De fapt, daca va uitati cu atentie, veti vedea ca pana in weekend, cei de la Vodafone vor avea in fiecare zi sesiuni de acest gen pentru a-i ajuta pe oamenii care stau in case sa isi exerseze musculatura in aceasta perioada, si desigur ca e foarte important sa faca asta.

Vodafone: Vestea SURPRIZA pentru Toti Romanii de la Operator

Vodafone organizeaza seara reprezentantii cu diversi artisti, pana in weekend fiind cate una aproape in fiecare zi, ori la ora 20:00, ori la ora 22:00, in functie si de artist. In weekend exista cate 3 si respectiv 2 reprezentantii facute de catre artisti pe pagina de Facebook a operatorului, deci oricine e interesat sa vada tot ceea ce se intampla, o poate face foarte usor de pe telefon sau calculator, initiativa operatorului fiind pe deplin laudabila.

Începe săptămâna alături de noi LIVE pe vodafone.ro/impreunamaiputerniciÎn fiecare zi ai ceva nou: de la cursuri de…

Publicată de Vodafone Romania pe Duminică, 10 mai 2020

Vodafone a decis sa organizeze aceste concerte pentru ca era nevoie de initiative de acest gen in Romania pentru a mai tine oamenii ocupati in timp ce stau in case, inainte ca masurile de relaxare sa fie adoptate. Vodafone nu este nici singurul operator de telecomunicatii care face acest lucru in momentul de fata, cei de la Telekom colaborand deasemenea cu diversi artisti, sau trupe, pentru a avea in aceasta perioada reprezentantii live pe Facebook.

Tot acest program va mai dura saptamana aceasta, insa e posibil ca de saptamana viitoare cei de la Vodafone sa renunte la idee, si sa se concentreze pe alte lucruri.