Raiffeisen Bank: AVERTIZAREA facuta pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank face o avertizare importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii cu privire la anuntul de astazi al bancii.

Raiffeisen Bank reemitere

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, cu un numar foarte mare de clienti in toata tara, iar pentru toti dintre ei vine azi o avertizare de care ar trebui sa stie acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank ii avertizeaza pe clientii din Romania in legatura cu o problema care este intalnita de tot mai multa lume in aceasta perioada, si care genereaza tot mai multe probleme din cauza faptului ca hackerii profita de naivitatea oamenilor.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din Romania faptul ca in situatia in care se intampla sa isi divulge datele cardului catre o persoana necunoscuta, sau pe un website necunoscut, atunci il pot bloca si reemite rapid. Platforma Smart Mobile pe care cei de la Raiffeisen Bank au creeat-o ofera aceste optiuni pentru toti utilizatorii, ei avand posibilitatea de a bloca rapid cardul astfel incat acesta sa nu fie folosit in mod malitios si bani sa fie furati de pe el.

Raiffeisen Bank: AVERTIZAREA facuta pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank ofera aici o optiune care exista pentru platformele online pe care le au mai toate bancile din Romania in momentul de fata, dar nu toate fac in mod curent recomandari atat de des. Blocarea cardului in platforma Smart Mobile duce automat si la reemiterea unui alt card bancar pentru clienti, astfel ca acestia vor putea continua sa se foloseasca de acel card pentru a face macar plati online, sau chiar si plati mobile la POS-uri din tara.

🔒Unbox mai multă siguranță🔒📲Crezi că datele tale sunt în pericol? Blochează È™i reemite cardul din noul Smart Mobile….

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe MarÅ£i, 12 mai 2020

Raiffeisen Bank are totusi si multe alte recomandari de securitate pentru toti clientii sai din Romania, printre ele numarandu-se si cele cu privire la verificarea magazinelor online de pe care cumparam produse. Toate aceste recomandari vin pentru clientii din tara intr-o pagina dedicata pe care o puteti vedea in mesajul de mai sus, acolo fiind listate masurile pe care toti clientii Raiffeisen Bank din Romania ar trebui sa le aplice acum.

Raiffeisen Bank vrea sa-si protejeze clientii din Romania cum poate mai bine, iar sfaturile de acest gen sunt binevenite intr-o perioada in care mai toata lumea vrea sa profite de naivitatea oamenilor.