Fortnite: SURPRIZA, Marea SCHIMBARE Confirmata de Epic Games

Fortnite unreal

Fortnite are confirmata in mod oficial o schimbare extrem de importanta care va veni pentru joc in viitorul nu foarte indepartat, compania Epic Games lucrand din greu la implementarea sa chiar in acest moment, ceea ce este o veste extrem de buna pentru noi.

Fortnite urmeaza sa aiba implementata o schimbare neasteptat de buna care va aduce pentru clientii din intreaga lume Unreal Engine 5, si un nivel cu totul nou de realism in ceea ce priveste grafica din joc, o modificare pe care foarte multa lume o astepta de mult timp.

Fortnite nu a avut deocamdata o prezentare a schimbarilor facuta de catre cei de la Epic Games, insa ei au facut o demonstratie pentru Unreal Engine 5, deci stim cum va arata urmatorul motor grafic pentru jocurile sale, iar noutatile sunt pe masura multor asteptari.

Fortnite va beneficia de Unreal Engine 5, asa cum si jocurile pentru Playstation 5, si nu numai, vor beneficia de pe urma acestui upgrade foarte important pregatit de catre compania americana, iar schimbarile ar trebui sa surprinda pe toata lumea.

“Proiectăm pentru o compatibilitate avansată, astfel încât să puteți începe cu dezvoltarea de ultimă generație acum în UE4 și să vă mutați proiectele în UE5 când sunt gata. Vom lansa Fortnite, construit cu UE4, pe console de ultimă generație la lansare și, în conformitate cu angajamentul nostru de a demonstra funcțiile de lider din industrie prin producția internă, vom migra jocul către UE5 la jumătatea anului 2021.”

Fortnite va avea parte de aceste modificari in cursul anului 2021, undeva pe la jumatatea sa, conform informatiilor venite de la companie, astfel ca mai avem destul de mult de asteptat pana cand se va dezvalui totul pentru noi de catre ei, dar schimbarile vor fi uriase.