GTA 6: Clipul VIDEO care ne Arata Marea SCHIMBARE pentru Joc

GTA 6 este anuntat pentru lansare undeva in cursul anului viitor, sau poate cel tarziu undeva prin 2022, dar inainte sa se intample asta, avem astazi parte de un trailer care ne arata cat de grozav ar putea arata jocul cu un nou motor grafic integrat.

GTA 5 este prezentat mai sus cu un motor grafic mult imbunatatit, ray tracing si alte tehnologii noi fiind aplicate pentru a ne arata cat de bine poate arata intreaga lume virtuala din joc, si cat de mult poate fi imbunatatit GTA 6 in baza acestor tehnologii.

GTA 6 va fi lansat inclusiv pe XBOX One X, si Playstation 5, iar aceste console sunt capabile sa ruleze jocurile cu ray tracing si toate tehnologiile inovatoare care sunt oferite de catre producatorii de placi video, si nu numai, schimbarile fiind unele foarte mari.

GTA 6 cu un motor grafic atat de bun ar fi un joc extrem de interesant pentru toti jucatorii din intreaga lume, si vorbim despre o schimbare extrem de serioasa care ar aduce jocul la un cu totul alt nivel in comparatie cu ceea ce a fost oferit pana in momentul de fata.

GTA 6 avea nevoie de toate aceste modificari pentru a fi un joc cu adevarat grozav pentru intreaga lume, iar ceea ce vedem mai sus ar putea fi chiar mai putin decat ceea ce va ajunge in versiunea finala.