Playstation 5: Vestea ce a ULUIT Fanii Sony din TOATA Lumea

Playstation 5 rapiditate

Playstation 5 are parte de o veste incredibil de buna, care a uluit fanii Sony din intreaga lume, si vorbim despre ceva care ar trebui sa ne de ade inteles ca noul model de consola va fi unul care sa ne surprinda cu ceea ce aduce pentru toata lumea.

Playstation 5 urmeaza sa fie de 100 de ori mai rapida decat Playstation 4, iar totul multumita SSD-ului special care este integrat in aceasta de catre compania Sony, si prezentarile facute pentru specificatiile acestuia anunta schimbari foarte mari pentru toata lumea.

Playstation 5 are anuntat acest lucru chiar de catre presedintele companiei Sony, Kenichiro Yoshida, iar strategia de care se foloseste acesta este una destul de interesanta, facandu-i pe fani sa fie extrem de interesati de ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru noua consola.

Playstation 5 urmeaza sa le ofere utilizatorilor un upgrade masiv pe partea de performante, iar asta cu o diferenta destul de mica intre preturile de vanzare ale celor doua modele de console, si jocurile ar trebui sa fie deasemenea pe masura asteptarilor oamenilor.

“Pentru a spori și mai mult sentimentul de imersiune în jocuri, ne așteptăm să îmbunătățim nu doar rezoluția, ci și viteza jocurilor. De exemplu, printr-un SSD cu viteză mare, personalizat, intenționăm să realizăm viteze de procesare a datelor de joc care sunt de aproximativ 100 de ori mai rapide decât PS4. Timpurile de încărcare a jocului ar trebui să fie mult mai scurte, iar jucătorii ar trebui să se poată deplasa prin imense lumi de joc în aproape o clipă.”

Playstation 5 urmeaza sa aiba noul design dezvaluit in mod oficial undeva prin vara, in timp ce lansarea este asteptata undeva prin noiembrie, deci la destul de mult timp distanta de acest moment, dar deocamdata nu se cunosc si date clare pentru tot.