Samsung GALAXY Note 20: SURPRIZA, ce Nou Ecran URIAS ar Avea

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o surpriza uriasa anuntata, la fel ca Note 20 Plus, iata ce este pregatit de lansare de catre compania Samsung acum.

Samsung GALAXY Note 20 este in centrul unui anunt cu totul surprinzator astazi, iar asta pentru ca un ecran chiar urias este anuntat pentru noul model de telefon, unul care mai mult ca sigur ar bucura forte multi dintre fani. Cei care au dezvaluit zilele trecute design-ul Samsung GALAXY Note 20, in baza unor schite CAD preluate de la parteneri ai companiei coreene, ne dezvaluie si faptul ca ecranul telefonului ar urma sa aiba o diagonala de nu mai putin de 6.7 inch.

Samsung GALAXY Note 20 cu o diagonala de 7 inch este ceva ce vine ca o foarte mare surpriza, iar asta pentru ca am vorbi despre o noua crestere a diagonalei ecranului in raport cu cea a modelului anterior. Diferenta ar fi de aproximativ 0.4 inch fata de modelul de anul trecut, deci ar fi substantiala, iar dimensiunile telefonului ar urma deasemenea sa creasca mai mult pentru a acomoda cresterea destul de mare in dimensiunile totale ale telefonului nou.

Samsung GALAXY Note 20: SURPRIZA, ce Nou Ecran URIAS ar Avea

Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 7 inch, care este cu 0.2 inch mai mare decat a modelului de anul trecut, iar aici diferenta este infima. Si Samsung GALAXY Note 20 Plus ar urma sa fie mai mare in dimensiuni in comparatie cu modelul anterior, chiar daca diferenta in diagonala ecranului este minora, cei de la Apple dorind sa le ofere totusi clientilor motive serioase sa cumpere noua serie de telefoane.

Samsung GALAXY Note 20 si Samsung GALAXY Note 20 Plus vor avea si design-ul pe care-l vedeti in omimaginea de mai sus, acesta avand o camera principala care e integrata ceva mai placut in carcasa. Modificarea aceasta de design in raport cu seria S20 din primavara era necesara pentru a diferentia cele doua tipuri de telefoane, mai ales ca Samsung GALAXY Note 20 este si dedicat unui cu totul alt segment de clienti, dupa cum stiti.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in cursul lunii august, dupa cum prea bine stiti de atatia, si atatia, ani, insa lansarea ar putea avea loc in septembrie pentru ca si Android 11 are lansarea amanata.