WhatsApp: PROBLEMA foarte Mare care Inca Afecteaza Oamenii

WhatsApp are o problema extrem de mare, care afecteaza inclusiv Romania, iata ce nu vrea compania sa rezolve, si cat de multi oameni sunt afectati.

WhatsApp dezinformare

WhatsApp inca are o problema foarte mare care nu a fost rezolvata de catre compania americana, iar asta in ciuda faptului ca in ultimele saptamani a facut cativa pasi importanti in acest sens. Mai exact, WhatsApp a fost obligata de catre guvernele mai multor tari sa ia masuri pentru a impiedica dezinformarea legata de Coronavirus, si compania s-a laudat cu un succes, dar in realitate lucrurile nu s-au schimbat chiar atat de radical precum ati crede.

WhatsApp inca este folosita pentru a distribui in masa informatii false, chiar si in Romania, iar limitarile impuse de catre compania din spatele aplicatiei au avut un efect ce a fost usor depasit. WhatsApp este o resursa foarte buna pentru a distribui dezinformari, in special in legatura cu noul Coronavirus, una dintre temele cele mai importante care dezbina oamenii si genereaza extrem de multe scandaluri, inclusiv in tara noastra, ceea ce nu e de ajutor pentru cineva.

WhatsApp: PROBLEMA foarte Mare care Inca Afecteaza Oamenii

WhatsApp este departe de a rezolva problema distribuirii de informatii false, iar asta pentru ca exista prea multe persoane care folosesc platforma in momentul de fata, si interesul e prea mare. WhatsApp refuza sa introduca filtre pentru a mai reduce din informatiile false care se publica in platforma sa, si aici practic sta cheia in rezolvarea problemei, dar atat timp cat compania nu vrea sa faca asta, lumea ramane tinta tuturor celor care vor sa faca foarte mult rau.

WhatsApp a fost de ani de zile folosita pentru tot felul de dezinformari care au avut impact mare asupra multor oameni, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, din pacate. Este de asteptat ca dezinformarea sa continue in aceasta aplicatie, deci trebuie sa fiti in continuare foarte vigilenti la ceea ce cititi din cadrul platformei de mesagerie, pentru ca oricand pot aparea informatii foarte false, care v-ar putea pacali in totalitate, din pacate.

WhatsApp continua sa gandeasca noi metode prin care sa reduca distributia de informatii false, insa pana acum nu a gasit “solutia magica” pentru a proteja pe toata lumea de aceasta problema.