Orange Romania: Clientii Anuntati de o SURPRIZA foarte Buna

Orange Romania si-a anuntat clientii in legatura cu o surpriza foarte buna pentru toata lumea, iata ce a decis iar sa ofere gratuit pentru oameni.

Orange Romania distractie

Orange Romania a venit astazi cu o alta surpriza foarte interesanta pentru toti clientii sai din toata tara, si operatorul continua sa aiba vesti bune pentru noi in ideea de a ne tine mai mereu ocupati cu ceva. De aceasta data, cei de la Orange Romania vorbesc despre o promotie disponibila in aceasta pagina pentru toti clientii din Romania, ea avand in centru The Sponge Bob Movie Game: Sponge On the Run si Sponge Bob Bubble Party.

Orange Romania ofera aceste jocuri ca parte a aplicatiei sale speciale pentru jocuri de care oricine se poate bucura in momentul de fata, o aplicatie extrem de interesanta, dar si foarte ieftina, pana la urma. Orange Romania are aplicatia Orange Games disponibila in Google Play Store pentru toate telefoanele mobile cu sistem de operare Android, iar aceasta a fost oferita gratuit pana la data de 31 mai, insa acum vine o oferta noua pentru clienti.

Orange Romania: Clientii Anuntati de o SURPRIZA foarte Buna

Orange Romania ofera acum o extensie pentru aceasta gratuitate, de inca 4 saptamani de zile, dar numai daca ai sai clienti activeaza optiunea speciala pentru jocuri care le ofera acces la aceasta aplicatie. Vorbim despre pretul de 1.18 euro pe luna pentru a avea acces la sutele de jocuri care sunt disponibile in cadrul aplicatiei pentru jocuri pe care Orange Romania a creat-o, acolo fiind titluri care nu au reclame, nici nu va obliga sa cumparati ceva pentru a avansa in joc.

Distrează-te cu SpongeBob Pantaloni Pătrați și prietenii săi în jocurile „The Sponge Bob Movie Game: Sponge On the Run”…

Publicată de Orange pe Marţi, 26 mai 2020

Orange Romania a creat aceasta aplicatie pentru a le oferi clientilor sai posibilitatea de a se bucura de o aplicatie care sa le ofere o experienta de joc asa cum si-au dorit intotdeauna sa aiba. Asta inseamna ca va veti putea bucura de jocuri care sa va ofere o experienta foarte buna, fara batai de cap, asa cum s-a gandit Orange Romania ca si-ar dori sa primeasca toti clientii sai, iar pretul cerut pentru aceasta aplicatie este unul complet infim.

Orange Romania are aceasta oferta disponibila acum, dar ea este valabila doar pana pe 31 mai, asa ca daca nu profiti acum de oferta, vei ramane fara ea in doar cateva zile.