Vodafone Romania: Veste GROZAVA pentru TOTI Romanii din Tara

Vodafone Romania are o veste grozava pentru romanii din toata tara, iata ce a facut pentru toti si cat de important este ceea ce primeste toata lumea.

Vodafone Romania special

Vodafone Romania si-a facut un obicei din a isi rasfata clientii din toata Romania, astfel ca astazi vorbim despre o noua veste foarte buna de care trebuie sa se poata bucura milioane dintre ei. Mai exact, cei de la Vodafone Romania au luat decizia de a extinde o oferta extrem de buna pentru cartelele prepay care aduce beneficii foarte mari la un pret foarte mic, adica fix ceea ce isi doreste orice client care foloseste servicii de telecomunicatii in fiecare zi.

Vodafone Romania a avut aceasta oferta lansata cu cateva saptamani in urma, iar ea trebuia sa expire la jumatatea lunii mai, cand expira si starea de urgenta, insa operatorul de telecomunicatii a decis ca ea ar trebui extinsa. In aceasta idee, Vodafone Romania le permite clientilor din Romania sa se bucure de beneficiile extraoptiunii de 8 euro pentru cartelele prepay la pretul de doar 5 euro, adica la aproape jumatate de pret, ceea ce e o oferta grozava.

Vodafone Romania: Veste GROZAVA pentru TOTI Romanii din Tara

Vodafone Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura la cartelele prepay de 80 GB de internet mobil, minute si SMS-uri nelimitate, 2000 de minute/SMS nationale, si 1000 minute internationale la 5 euro + TVA. Partea si mai buna este ca Vodafone Romania ofera trafic gratuit de internet prin Facebook si WhatsApp pentru clientii sai, dar numai pentru mesaje si apeluri video, nu pentru trimiterea de poze si clipuri video, care vor consuma din traficul total.

Vodafone Romania are o oferta speciala de care toti clientii sai din tara ar putea sa profite, fie ca au abonamente, sau cartele prepay, iar asta pentru ca oricine poate trece la cartela. Mai mult decat atat, Vodafone Romania are o oferta foarte buna si pentru cei care sunt in alte retele de telecomunicatii, iar asta deoarece trecerea la acest operator se poate face extrem de usor, iar promotia aceasta este una pe care nimeni n-ar trebui sa o treaca acum cu vederea.

Vodafone Romania are aceasta promotie disponibila pana in data de 15 iunie, si nu se stie in ce masura ar putea decide sa o prelungeasca pentru ca a fost deja prelungita o data.