Carrefour Romania: Anunt Surpriza, GRATUITATE pentru Clienti

Carrefour Romania are un anunt surpriza pentru clientii sai astazi, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita de acest lucru chiar acum.

Carrefour Romania gratuit

Carrefour Romania a facut astazi un anunt surpriza pentru clientii sai din Romania, si e vorba despre o veste buna care mai mult ca sigur va aduce bucurie pentru multe persoane. Mai exact, cei de la Carrefour Romania au decis ca in data de 3 iunie sa ofere livrare gratuita pentru comenzile de minim 200 de LEI care sunt plasate in magazinele lor cu livrare in Bucuresti, Ploiesti, sau localitatile limitrofe, ceea ce e o veste foarte buna pentru noi.

Carrefour Romania are un supermarket online, separat de cele fizice, si livreaza in putine zone din Romania, dar iata ca cele din apropierea capitalei are inclusiv gratuitate astazi. Puteti vedea mai jos ce fel de voucher trebuie sa folositi pentru a beneficia de livrarea gratuita pe care Carrefour Romania o ofera pentru noi, si e o veste foarte buna daca vreti sa cumparati ceva acum.

Carrefour Romania: Anunt Surpriza, GRATUITATE pentru Clienti

Carrefour Romania are in supermarket-ul sau online o buna parte dintre produsele care sunt oferite si in magazinele fizice, astfel ca ar trebui sa gasiti cam tot ceea ce va intereseaza. Livrarea ar trebui sa fie facuta de catre Carrefour Romania cu masinile proprii pentru clientii care decid sa faca achizitii in aceste zone, si daca vreti ca produsele sa ajunga repede la voi, ar fi bine sa faceti din timp achizitiile pentru a le primi cat se poate de repede.

Adaugă în coș tot ce ți-ai propus să gătești în acest weekend! Azi (3 iunie) ai livrare gratuită la comenzile de peste…

Publicată de Carrefour pe Miercuri, 3 iunie 2020

Carrefour Romania are aceasta oferta pentru toate produsele din supermarket-ul sau online, insa separat de asta exista si o alta promotie cu livrare gratuita, dar pentru un numar redus de produse. Acea campanie a fost lansata de catre Carrefour Romania in ziua de 1 iunie, insa magazinul a ales doar o gama limitata de produse pentru care se poate face livrarea gratuita de catre masinile sale, asa ca acolo sunteti mult mai limitati in alegerile pe care le puteti face.

Carrefour Romania are aceasta campanie cu livrare gratuita la orice produse doar azi, asa ca daca pana diseara nu profitati de promotie, nu veti avea ocazia de a mai beneficia si maine de ceva similar.