iPhone 12: Apple ar fi Stabilit cand Incepe Productia Telefonelor

iPhone 12 data productie telefon

Apple ar fi stabilit deja data la care urmeaza sa inceapa productia pentru noul sau model de telefon, iar conform informatiilor aparute astazi, lucrurile se misca intr-un ritm destul de alert. Mai exact, cei de la Apple intentioneaza sa inceapa productia pentru seria iPhone 12 undeva prin iulie, adica mult mai devreme decat isi imagina multa lume, si mult mai devreme decat anuntau unele zvonuri, ceea ce pana la urma nu e o veste chiar atat de rea pentru noi.

iPhone 12 ar urma sa iasa din procedura de verificare in vederea productiei pana atunci, astfel ca din iulie va fi produs la scara industriala in fabricile celor de la Foxconn, iar lansarea va avea loc in toamna, cel mai probabl prin octombrie, asa cum se zvoneste de ceva vreme.

Nu se stie deocamdata care dintre modelele seriei iPhone 12 ar urma sa intre in productie in iulie, unele zvonuri spunand ca doar modelele mai ieftine din serie vor fi fabricate initial, urmand ca modelele mai scumpe sa intre in productie prin august, sau septembrie.

iPhone 12 este o serie de patru modele de telefoane, teoretic toate cu 5G, dar e posibil ca modelele mai ieftine sa fie totusi livrate fara aceasta tehnologie dorita de catre foarte multi clienti, ceea ce desigur ca nu e tocmai o veste foarte buna pentru noi.

Apple ar putea prezenta seria iPhone 12 in cadrul unei conferinte din octombrie, poate cu o luna mai tarziu decat in mod obisnuit, iar asta din cauza modului in care pandemia de Coronavirus i-a afectat programul pentru dezvoltarea telefonului.