CEC Bank: Anunt pentru TOTI Clientii Romani, ce Trebuie sa Stii

CEC Bank a facut un anunt important pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii acum in legatura cu mesajul venit de la banca romaneasca.

CEC Bank premii

CEC Bank a facut astazi in mod oficial un anunt despre care v-am vorbit inca de zilele trecute, cand v-am spus ca pregateste o surpriza foarte buna pentru toat alumea, si totul a devenit oficial. CEC Bank a anuntat ca va porni in Romania o campanie prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga premii in bani daca isi fac cumparaturile folosind cardurile, adica platesc la casa fara bani lichizi, ci doar cu un card emis de catre banca.

CEC Bank le impune clientilor din Romania sa faca tranzactii de minim 50 de LEI pe luna timp de doua luni consecutive pentru a fi inscrisi in concursul care a fost lansat recent in Romania. Premiile pe care CEC Bank le ofera pentru clienti sunt cuprinse intre 100 de LEI si 1000 de LEI, peste 300 fiind oferite in total pentru romanii care aleg sa-si foloseasca cardul bancar in loc de bani lichizi pentru a-si achita cumparaturile pe care le fac in fiecare zi.

CEC Bank: Anunt pentru TOTI Clientii Romani, ce Trebuie sa Stii

CEC Bank nu e la primul concurs de acest gen, insa acesta le aduce romanilor premii de zeci de mii de LEI in Romania in urmatoarea perioada, si daca esti unul dintre ei, ar fi bine sa participi. Nu trebuie sa faci altceva decat sa platesti cu cardul pe care-l ai, si esti deja inscris in concursul care se va termina pe 15 august, deci exista suficient de mult timp pentru ca oricine sa se inscrie si sa aiba sansa de a castiga un premiu care ii poate fi de folos.

💳 PlăteÈ™te direct cu cardul tău Visa, prin CEC Pay la supermarket sau online.💸 Asigură-te că suma tranzacÈ›ionată este…

Publicată de CEC Bank pe MarÅ£i, 9 iunie 2020

CEC Bank vine cu un concurs foarte bun intr-o perioada in care oricum mai toata lumea recomanda evitarea banilor lichizi pentru protejare impotriva unei posibile infectii cu coronavirus. Concursul este si o incurajare a oamenilor sa foloseasca cardurile mai des pentru tranzactii, si e bine sa nu ratati ocazia de a profita de ceea ce promite CEC Bank pentru cei care respecta regulile de participare pentru concursul activ in Romania.

CEC Bank va da startul concursului pe 15 iunie, deci pana atunci iti poti alimenta cardul daca pana acum ai preferat sa folosesti bani lichizi pentru tranzactiile pe care le-ai facut in Romania.