DIGI Romania: Anuntul SURPRIZA de AZI pentru TOTI Romanii

DIGI Romania a facut un anunt surpriza astazi pentru toti romanii, iata ce mesaj are compania pentru toata lumea, si cat de important este el.

DIGI Romania teleportare

DIGI Romania a inceput saptamana “in forta”, cu un anunt foarte important care ii vizeaza pe toti romanii, nu doar pe clientii din toata tara, si ar putea fi o veste extrem de buna pentru multa lume. DIGI Romania anunta astazi “teleportarea” un nou eveniment de oferte care este gandit special pentru cei care vor sa se porteze in cadrul retelei de telecomunicatii, dar care pana acum poate ca nu au gasit si oferta perfecta de care sa profite pentru a face acest lucru.

DIGI Romania nu ofera vreun detaliu suplimentar fata de cele de mai sus pentru campania de “teleportare”, s asta e destul de normal pentru c anu vrea sa le dea competitorilor vreo informatie in avans. Desigur ca asta lasa s clientii fara vreo informatie cu privire la ceea ce urmeaza sa primeasca, insa totul ar trebui sa inceapa in cursul acestei saptamani, iar de obicei DIGI Romania anunta in prealabil tot ceea ce urmeaza sa ofere pentru clientii sai.

DIGI Romania: Anuntul SURPRIZA de AZI pentru TOTI Romanii

DIGI Romania incearca mai mult ca sigur cu teleportarea sa mai contreze unele dintre ofertele pe care cei de la Telekom le-au tot facut in ultima perioada, ele fiind extrem de interesante. Telekom a avut o activitate foarte agresiva in tentativa de a fura clienti de la DIGI Romania, Orange, Vodafone, prin portare, insa acum grupul romanesc incepe sa fie mai serios in ceea ce priveste ofertele, chiar daca este de departe cel mai de succes cu strategia de portare.

DIGI Romania va oferi cel mai probabl abonamente de telefone, internet, televiziune cu multe luni de reducere de preturi, cam asa cum se intampla si in cazul celor de la Telekom, si nu numai. DIGI Romania avea nevoie de o asemenea promotie pentru a isi pastra pozitia de lider pe piata de portari din Romania, si mai mult ca sigur vor exista si oferte extrem de bune de care toata lumea sa poata profita pentru a avea beneficii bune si ieftine, orecum.

DIGI Romania va desfasura evenimentul de “teleportare” exclusiv online, astfel ca daca sunteti interesati sa profitati de vreo oferta, ar fi bine sa va uitati cu atentie la ceea ce va anunta grupul.