WhatsApp: Noua Functie SPECIALA pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are o noua functie speciala pentru sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata de ce aveam nevoie de foarte multa vreme, si ce e oferit.

WhatsApp stelute

WhatsApp are o noua functie speciala, si extrem de utila, pentru sute de milioane de telefoane ale utilizatorilor din intreaga lume, ea fiind una care ar fi trebuit sa fie oferita in cadrul aplicatiei de foarte multa vreme. WhatsApp a implementat in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android o noua functie foarte utila care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a alege cum sa “curete” complet o conversatie de mesaje, poze, sau clipuri video, daca au nevoie.

WhatsApp are implementata o optiune speciala pentru stergerea mesajelor, astfel ca atunci cand vrem sa le stergem pe toate, avem optiunea de a alege sa nu fie sterse automat si cele pe care le-am marcat cu o steluta. Optiunea este foarte utila pentru cei care vor sa stearga toate mesajele dintr-o conversatie, fie ca e vorba de cele text, sau cele cu poze si clipuri video, ei putand sa le pastreze pe cele mai importante, daca le-au marcat cu o steluta.

WhatsApp: Noua Functie SPECIALA pentru MILIOANE de Telefoane

WhatsApp stelute mesaje

WhatsApp, dupa cum puteti vedea, are functia implementata atat pentru stergerea mesajelor in cadrul conversatiei in sine, cat si pentru stergerea lor din meniul special in care vedem cat spatiu ocupa ele. In ambele situatii sunt protejate mesajele cu steluta, adica acelea favorite, indiferent unde sunt ele salvate, astfel ca puteti ramane doar cu ceea ce este important pentru voi, restul mesajelor pre aputin importante putand fi eliminate complet.

WhatsApp dezvolta in secret aceasta functie noua pana sa fie descoperita, chiar recent, si e bine ca am aflat despre ea, pentru ca va fi un truc bun pentru a elibera telefoanele de spatiu. WhatsApp dezvolta functionalitatea in paralel pentru iPhone si Android pentru ca e nevoie de o asemenea functie pentru ambele sisteme de operare, in toate telefoanele fiind destul de dificila stergerea mesajelor mai putin importante, si pastrarea celor importante.

WhatsApp dezvolta aceasta functionalitate in momentul de fata, si o va lansa la un moment dat pentru utilizatorii de telefoane din toata lumea, dar, ca de obicei, nimeni nu stie foarte clar cand urmeaza sa se intample toate lucrurile.