CEC Bank: Vestea IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank are o veste importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a declarat banca, si ce trebuie sa stii acum in legatura cu mesjaul sau.

CEC Bank retrageri

CEC Bank a anutat o veste foarte importanta pentru toti clientii din Romania, una de care ar trebui sa stie foarte multa lume pentru ca milioane de persoane sunt vizate de ceea ce este anuntat acum. Mai exact, cei de la CEC Bank au anuntat in mod oficial faptul ca ai sai clienti din Romania nu au vreun comision aplicat pentru retragerea si verificarea soldului de pe carduri, la oricare dintre ATM-urile din Romania, sau Uniunea Europeana.

CEC Bank a venit cu aceasta pentru ca foarte multi dintre clientii sai din Romania ii folosesc cardurile in diverse tari din Europa, si e bine sa stie ce fel de beneficii au daca decid sa retraga bani de la ATM-urile bancii, sau de la cele partenere. Interesanta este eliminarea comisionului pentru retragerile facute in afara tarii, iar asta pentru ca CEC Bank le ofera practic romanilor optiunea de a scoate bani oriunde s-ar afla pe continent, fara sa plateasca vreun comision.

CEC Bank: Vestea IMPORTANTA pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank merge aici pe urmele altor banci din Romania care au luat decizii similare, iar asta pentru ca eliminarea comisioanelor pentru retragerile de la ATM-uri nu este tocmai ceva nou pentru clientii bancilor din Romania. In cazul celor de la CEC Bank vorbim despre o masura foarte buna care ar trebui sa fie oferita de catre toate bancile din tara noastra, nu doar de catre unele, iar asta pentru ca nimanui nu-i plac comisioanele, indiferent de fel.

Folosește cardurile CEC Bank la oricare dintre ATM-urile din România sau UE, fără niciun comision!#CECBank

Publicată de CEC Bank pe Vineri, 19 iunie 2020

CEC Bank are, desigur, si alte beneficii bune pentru clientii sai din Romania, insa cea privind retragerile de bani este una care merita avuta in vedere de catre cam toata lumea in aceasta perioada. Vorbim despre lipsa vreunei suma de bani percepute de catre cei de la CEC Bank pentru orice fel de retragere, insa desi banca nu specifica asta, regula se aplica cel mai probabil doar pentru persoane fizice.

CEC Bank are informatii despre aceasta noua regula in cadrul website-ului sau, si e bine sa verificati datele de acolo pentru a avea o imagine mai clara cu privire la ceea ce este oferit pentru clientii din Romania.