Carrefour: Mesaj pentru Clientii Romani, ce are GRATUIT Azi

Carrefour vine cu un mesaj extrem de bun pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca doar astazi pentru noi, si cum putem profita de asta.

Carrefour comanda

Carrefour vine astazi cu un mesaj foarte bun pentru toti clientii sai din Romania, dar si pentru cei care vor sa cumpere ceva de la magazinul online acum, iar asta deoarece ofera exclusiv astazi livrare gratuita la comenzile online. Carrefour, in cazul in care nu ati stiut acest lucru deja, are un magazin online prin care livreaza produse catre diverse zone din Romania, insa doar astazi are o oferta speciala disponibila pentru toti cei dornici sa cumpere produse din el.

Carrefour spune ca doar astazi are livrare gratuita pentru comenzile de maxim 200 de LEI care sunt cumparate prin intermediul supermarket-ului sau online, iar daca va doreati sa achizitionati ceva, e bine sa profitati acum de ocazie. Carrefour ofera aceasta promotie doar in Bucuresti, Ploiesti, sau zonele limitrofe, deci daca nu va aflati in vreuna dintre ele, atunci din pacate n-aveti cum sa profitati de surpriza, chiar daca ea este una totusi foarte buna.

Carrefour: Mesaj pentru Clientii Romani, ce are GRATUIT Azi

Carrefour nu este la prima oferta de acest gen pentru clientii din Romania, lantul de hypermarket-uri avand o oferta similara inclusiv acum mai bine de o saptamana, insa desigur ca doar pentru o singura zi. Cei de la Carrefour n-au extins disponibilitatea locatiilor in care fac livrari pentru produsele care pot fi comandate din supermarket-ul online, insa asta nu e tocmai o surpriza pentru ca ei incearca sa vada cat de mare este interesul pentru el.

Gata lista de cumpărături pentru săptămâna aceasta? 😀 Azi (22 iunie) ai livrare gratuită pentru comenzile de minimum 200…

Publicată de Carrefour pe Duminică, 21 iunie 2020

Carrefour percepe in mod normal o taxa pentru transport consistenta, totul in functie si de ceea ce este cumparat de catre clienti, asa ca a beneficia de livrare fara plata este ceva foarte bun pentru multa lume. Pe de alta parte, din supermarket-ul online al celor de la Carrefour nu puteti comanda chiar tot ceea ce va intereseaza, iar asta pentru ca unele dintre produse nu pot fi livrate daca sunt congelate, sau trebuie sa stea la frigider.

Carrefour va mai organiza cu siguranta in viitor oferte de acest gen, insa din pacate ele vor ramane limitate doar la Bucuresti, Ploiesti, si zonele limitrofe, deci de aceasta situatie nu vom scapa.