Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru TOTI Clientii din Romania

Raiffeisen Bank are o surpriza mare pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis banca, si cat de important este pentru toata lumea acum.

Raiffeisen Bank recomandare

Raiffeisen Bank are o surpriza foarte interesanta pentru toti clientii sai din Romania, una care vine si ca o veste foarte buna pentru unii dintre cei care sunt de ceva vreme utilizatori ai serviciilor institutiei financiare. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat de ceva vreme ca le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a obtine bani daca aduc si alti clienti la banca, iar acasta promotie continua inclusiv in aceasta perioada, deci puteti profita de ea acum.

Raiffeisen Bank a anuntat acum cateva saptamani ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a primi cate 50 de LEI pentru fiecare client nou pe care-l aduc la banca din Romania. Vorbim practic despre un sistem de recomandare a serviciilor Raiffeisen Bank catre alte persoane, iar daca acestea isi fac un cont la banca, atunci persoana care le recomanda sa devina clien va primi cei 50 de LEI, pentru un maxim de 500 de LEI pentru 10 clienti.

Raiffeisen Bank: SURPRIZA pentru TOTI Clientii din Romania

Raiffeisen Bank a venit cu aceasta promotie dupa ce Revoluti si cei de la ING Bank au oferit deja promotii smilare pentru clientii din toata Romania, deci nu vorbim despre ceva care este 100% nou. Pe de alta parte, e interesant de vazut cum incep bancile sa ofer servicii de acest gen pentru a atrage clienti noi pentru serviciile lor, iar Raiffeisen Bank vrea sa aduca un numar cat mai mare de clienti noi pentru serviciile pe care le ofera in tara acum.

Raiffeisen Bank spune pe website-ul sau ca ofera acasta promotie pana la finalul lunii august pentru toti cei interesati sa aduca noi clienti in cadrul institutiei financiare, si sa faca un ban cu asta. Suma de 50 de LEI nu este una chiar atat de mare, insa in ciuda acestui lucru, suma totala maxima care este oferita de catre Raiffeisen Bank pentru acel maxim de 10 clienti un este una pe care multi o pot trece usor cu vederea, chiar daca banca va castiga mai mult in final.

Raiffeisen Bank va va oferi banii doar daca este foarte clar ca acel client nou este adus de catre voi, si acesta isi deschide efectiv un cont la institutia financiara, deci nu veti primi banii in chiar orice fel de conditii.