Netflix: Anuntul pe care NICIUN Abonat NU il Credea Posibil

Netflix a facut un anunt important cu o premiera impresionanta pentru abonatii din toata lumea, iata ce nimeni nu credea ca e posibil in momentul de fata.

Netflix originale

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, iar asta ii ofera si posibilitatea de a ne arata ce poti face atunci cand domini o piata care este in plina ascensiune in momentul de fata. Cei de la Netflix au anuntate nu mai putin de 60 de filme, seriale, documentare, originale pentru lansare in cursul lunii iulie, da ati citit bine, 60, adica mai multe decat toate titlurile lansate in Romania in cursul lunii iunie, incluzandu-le si pe cele licentiate.

Netflix are pregatite atat de multe lansari pentru luna iulie incat e greu de imaginat cand anume le-a facut pe toate, si de ce le grabeste lansarea din moment ce pandemia de Coronavirus inca ii blocheaza unele productii. In ciuda acestui lucru, planul celor de la Netflix pare sa fie unul foarte bine gandit, iar multumita acestui lucru avem ocazia de a ne bucura de nu mai putin de 60 de titluri noi si originale de la compania americana doar in iulie.

Netflix: Anuntul pe care NICIUN Abonat NU il Credea Posibil

Netflix ar trebui sa lanseze toate aceste filme, seriale, documentare, inclusiv in Romania in luna iulie, iar asta pentru ca politica sa generala este de a oferi aceste titluri in toata lumea, fara restrictii. Umbrella Academy, The Kssing Booth, Last Change U, The Babysitters Club, plus un film important cu Charlize Theron sunt doar cateva dintre creatiile care urmeaza sa ajunga in platforma in luna iulie, cate 2 pe zi urmand a fi lansate de catre companie.

Netflix a spus acum cateva luni ca majoritatea filmelor si serialelor pregatite pentru anul 2020 au fost deja filmate, astfel ca asa poate sa le ofere abonatilor titluri grozave in plina pandemie. A lansa 60 de creatii originale intr-o singura luna este, daca nu ma insel, o premiera pentru cei de la Netflix, si este una buna de care ne putem bucura cu totii, insa ramane de vazut ce anume va mai fi lansat in 2021 daca noul Coronavirus tine productiile oprite.

Netflix ramane cel mai mare serviciu de streaming video la cerere in 2020, si dupa cum se prezinta lucrurile, nu-si va pierde titlul prea curand pentru ca inca mai lanseaza multe creatii originale bune.