DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: SCHIMBAREA cu IMPACT pentru TOTI Romanii

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au facut o schimbare uriasa care are impact asupra tuturor clientilor din Romania, iata ce decizii majore au luat.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange rivalitate

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, avandu-i ca si clienti pe toti romanii care folosesc telefoane mobile, si nu numai. DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au cam ajuns la o limita in ceea ce priveste crestere numarului de clienti in Romania, asa ca au inceput o lupta acerba de pentru a isi “fura” unii de la altii clientii pentru a-si creste veniturile in masura in care pot face asta.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt prinse intr-o lupta foarte serioasa care pentru clienti vine cu beneficii foarte mari sub forma de oferte grozave pentru serviciile de telecomunicatii de care beneficiem cu totii. In ultimele luni am vazut ca DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au inceput sa faca oferte tot mai bune, si inclusiv pandemia Coronavirus a avut un rol de jucat aici pentru ca lumea n-a mai fost la fel de dispusa sa cheltuie bani pe orice fel de produse.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: Schimbarea cu IMPACT pentru TOTI Romanii

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au inceput sa ofere gratuit internet in aceasta perioada asa cum n-au mai facut-o vreodata, si au inceput sa ofere beneficiile unor optiuni ale cartelelor prepay inclusiv pentru preturi mai mici. La abonamentele standard lucrurile inca nu s-au schimbat mult, exceptie facand ofertele de portare, acolo unde a inceput o adevarata frenezie a reducerilor foarte mari pentru luni, si luni, de zile pentru abonamentele clientilor.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange au ajuns sa ofere cate 6, sau 12 luni, de reducere pentru anumite abonamente pe care le pot contracta clientii din Romania, si asta desigur ca e o veste grozava pentru noi. Toata aceasta concurenta este intretinuta si de faptul ca Telekom n-a plecat din Romania, si vrea sa aduca un numar cat mai mare de clienti in retea, ceea ce forteaza DIGI, Vodafone, Orange sa vina cu oferte mult mai bune pentru clientii noi, sau vechi.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange vor avea mai mult ca sigur oferte foarte bune si in urmatoarele luni pentru ca se va intensifica fara dubiu concurenta, astfel ca ramane doar sa vedem ce se va intampla dupa ce grupul german isi va vinde divizia de aici.