Playstation 5: DATA de LANSARE si PRETURILE pentru Europa

Playstation 5 preturi lansare

Playstation 5 are in sfarsit primele informatii oferite cu privire la data la care urmeaza sa fie lansata, in cele doua versiuni, dar si preturile pe care cei de la Sony vor sa le perceapa pentru produsele lor, acestea fiind asteptate de catre foarte multa lume acum.

Playstation 5 urmeaza sa fie pusa in vanzare in Europa la pretul de 499 de euro in versiunea cu unitate optica, si la pretul de 399 de euro in versiunea fara unitate optica, diferenta fiind una “normala” pentru ca un model sa fie mai accesibil, desi are nevoie obligatorie de internet.

Playstation 5 va fi lansata in ambele versiuni in data de 20 noiembrie in toata lumea, preturile din SUA si Europa fiind identice, doar ca difera moneda, si faptul ca peste ocean nu e inclus “TVA-ul” in pret, deci mai adaugati taxele aferente fiecarui stat american.

Playstation 5 va veni cu un controller DualSense care va costa 60 de euro, un stand de incarcare pentru el, care va costa 30 de euro, o camera HD cu pret de 60 de euro, o pereche de casti wireless Pulse 3D cu pret de 180 de euro, o telecomanda de 30 de euro, si un stand vertical de 20 de euro.

Playstation 5 va avea deci multe accesorii care vor creste substantial pretul, cu cateva sute de bune de euro, aceste aputand ajunge sa coste cam cat mai bine de jumatate din pretul consolei, insa chiar si asa, multi vor dori sa le cumpere cu siguranta.