GTA Online: Vestea PROASTA pentru Jucatorii din Toata Lumea

GTA Online politie

GTA Online are milioane peste milioane de jucatori in intreaga lume, iar foarte multi dintre ei asteapta in mod constant actualizari pentru titlul pe care il joaca zilnic, insa din pacate nu toate noutaitle vin chiar asa precum si-ar dori multi dintre oameni.

GTA Online ar fi trebuit sa aiba un nou DLC lansat undeva prin vara acestui an, mai ales ca ultimul a venit in toamna anului 2019, insa se pare ca situatia politica din SUA va tine actualizarea departe de oameni, cel putin in baza unui zvon recent.

GTA Online ar fi trebuit sa aiba un DLC nou care are in centru misiuni ce implica lupta cu politia, insa avand in vedere ca americanii s-au luptat in strada cu politia in ultimele saptamani, e improbabil ca Rockstar Games sa mai lanseze asa ceva in joc.

GTA Online ar fi avut acest nou DLC in lucru de ceva vreme, si el ar fi trebuit sa ajunga la jucatori in perioada imediat urmatoare, insa iata ca mai apar si vesti proaste in ceea ce priveste continutul nou pe care foarte multi dintre jucatori il asteapta acum.

GTA Online va avea totusi lansata o actualizare importanta in prima parte a anului 2021, dar pentru Playstation 5, astfel ca restul utilizatorilor, ar trebui sa ramana fara aceste noutati importante la care lucreaza Rockstar Games in momentul de fata.