WhatsApp: OFICIAL, 5 Noutati MAJORE Lansate de Azi (VIDEO)

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea a 5 noutati importante pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce avem disponibil chiar de acum.

WhatsApp a anuntat in mod oficial lansarea a 5 noutati importante pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, si vorbim despre cateva surprize foarte bune de care ne putem bucura. V-am spus inca de zilele trecute faptul ca WhatsApp a lansat stickerele animate pentru toata lumea, iar compania prezinta aceasta schimbare inclusiv in clipul video pe care il puteti vedea mai sus, aceasta fiind una dintre noutatile menite sa faca experienta mai buna.

WhatsApp nu s-a limitat doar la atat, iar asta pentru ca a implementat in sfarsit un dark mode inclusiv in WhatsApp Web, website-ul prin care platforma poate fi folosita pe tablete si PC-uri. WhatsApp a integrat in meniul de setari pentru WhatsApp Web o optiune de a activa noua tema intunecata pentru toata lumea, deci nu vorbim despre ceva facut automat, ci despre ceva ce trebuie activat manual de catre utilizatori chiar acum.

WhatsApp: OFICIAL, 5 Noutati MAJORE Lansate de Azi (VIDEO)

WhatsApp iulie actualizari
Noutatile anuntate astazi pentru WhatsApp pe telefoane si web.

WhatsApp a implementat deasemenea o noua functie foarte interesanta care permite adaugarea rapida de contacte folosind coduri QR generate de catre aplicatie la cerere. WhatsApp a implementat o alta functie despre care am aflat de ceva timp, ea permitand focalizarea pe o anumita persoana dintr-o conversatie video in grup, si initierea mai rapida a apelurilor video inclusiv din apelurile video in grup, o simpla apasare pe una dintre persoane initiind apelul cu respectiva persoana in doar cateva secunde, pentru o experienta mai buna.

WhatsApp a implementat si o functie noua pentru sistemul de operare KaiOS, utilizatorii care folosesc aplicatia pe aceste telefoane mobile avand posibilitatea de a publica statusuri in aplicatie. Toate aceste functii noi pe care WhatsApp le-a lansat astazi au fost dezvaluite cu destul timp inainte in baza analizei versiunilor beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, astfel ca multa lume stia de ceea ce urmeaza sa fie oferit de catre platforma.

WhatsApp ofera noutatile prin cele mai recente versiuni ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, astfel ca daca vret 4 dintre schimbari, faceti update, WhatsApp Web fiind o platforma web.