Google aduce in Telefoane o Noua Functie Extrem de Utila

google transfer date telefoane

Google a confirmat faptul ca in telefoanele cu sistem de operare Android va implementa o noua functie extrem de utila, una care ar putea oferi in sfarsit ceea ce asteapta utilizatorii de foarte multi ani de zile.

Google confirma ca pentru Android 11 urmeaza sa integreze o noua functie similara AirDrop, aceasta urmand a facilita transferul de fisiere la viteze mari prin Wi-Fi, Bluetooth, ceva ce in iPhone e oferit cu denumirea AirDrop de multa vreme.

Google vrea sa lanseze noua functie pentru telefoanele care au macar Android 6, astfel ca am vorbi despre ceva ce este disponibil pentru miliarde de telefoane din intreaga lume, iar asta ar face-o extrem de utila.

„În prezent, efectuăm un test beta al unei noi caracteristici de Partajare în apropiere, pe care intenționăm să o distribuim mai multe informații în viitor. Scopul nostru este să lansăm funcția cu suport pentru dispozitivele Android 6+, precum și pentru alte platforme.”

Google ofera deja functia in versiunea beta a Android 11, iar daca totul se va desfasura fara probleme, atunci este de asteptat ca din toamna sistemul sa fie oferit in mod universal