GTA 6: Decizia ce ii va INFURIA pe Foarte Multi dintre Fani

GTA 6 exclusivitati

GTA 6 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania Rockstar Games, iar daca este sa ne luam dupa cele mai recente zvonuri, o lansare este asteptata pentru abia peste cel puti un an si jumatate de zile, desi ea ar putea avea loc si mai tarziu de atat.

GTA 6 nu este inca pregatit pentru a fi lansat, insa in momentul in care va fi lansat, este de asteptat ca initial el sa fie disponibil initial pentru consolele Playstation 5 si XBOX One X/S, iar mai apoi sa apara pentru consolele care sunt vandute in momentul de fata pe piata.

GTA 6 va fi lansat pe noile modele de console asa cum si GTA 5 este pregatit intr-o versiune speciala pentru aceste console, atentia companiei Rockstar Games fiind concentrata pe ele si nu pe noua versiune a jocului, ceea ce a dezamagit destul de multi utilizatori.

GTA 6 a fost in centrul unor zvonuri care spuneai ca nu va fi lansat intr-o versiune care sa fie disponibila decat pe noile console la inceput, iar dupa cum se prezinta lucrurile acum, se pare ca toate aceste informatii se vor dovedi a fi 100% reale, din pacate pentru fani.

GTA 6 este un joc extrem de important, foarte multa lume il asteapta cu foarte mare nerabdare, insa iata ca nu totul va fi chiar asa precum ne dorim.