RCS & RDS: Decizia SURPRINZATOARE, ce se Intampla in Romania

RCS & RDS a luat o noua decizie surprinzatoare, una care are impact pentru Romania, iata ce se intampla in tara, si cat conteaza asta pentru clienti.

RCS & RDS pauza

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu multe milioane de clienti in toata tara, iar pana recent a surprins foarte multa lume cu ceea ce a facut in Romania. Cei de la RCS & RDS au investit extrem de multi bani in extinderea acoperirii pentru retelele de telecomunicatii din Romania, exceptand-o pe cea 5G, pentru care n-a mai facut nimic de prin aprilie, ceea ce e de asteptat, avand in vedere contextul din tara.

RCS & RDS a actualizat totusi o data la doua/trei saptamani hartile cu acoperirea pentru retelele 2G, 3G, 4G, in cazul primeia facand investitii chiar masive, extinzand acoperirea in zone foarte mari din tara. In ciuda faptului ca RCS & RDS a investit chiar multi bani in extinderea acoperirii retelelor de telecomunicatii in ultimele luni, in curand se face o luna de cand nu a mai facut vreo modificare pentru zonele de acoperire, semn ca situatia a incetat.

RCS & RDS: Decizia SURPRINZATOARE, ce se Intampla in Romania

RCS & RDS a avut un prim trimestru fiscal extrem de bun, in ciuda pandemiei de Coronavirus, insa e posibil ca al doilea sa nu fe chiar la fel, iar in aceasta idee operatorul sa fi decis sa opreasca investitiile. Decizia in sine este una surprinzatoare pentru ca reteaua 2G e una foarte importanta pentru cei de la RCS & RDS, iar extinderea ei s-a facut cu foarte mare rapiditate, si a adus in foarte multe zone din tara acoperirea de care clientii chiar aveau nevoie.

RCS & RDS avea nevoie de o extindere a acoperirii pe partea de telefonie mobila pentru ca existau, si inca exista, foarte mari deficiente in anumite zone din tara, in special in interiorul cladirilor. Ceea ce a facut acum rezolva intr-o buna masura situatia, iar daca va continua, atunci va imbunatati fara discutie experienta de care beneficiaza clientii sai, doar ca e nevoie de investitii sustinute facute de RCS & RDS pentru a oferi servicii foarte bune.

RCS & RDS ar putea relua investitiile in infrastructura in urmatoarele luni, dar ramane de vazut in ce masura acestea vor acoperi mai multe retele de telecomunicatii, sau se vor limita numai la unele dintre ele.