DIGI Romania: Vestea care a Luat prin SURPRINDERE Multa Lume

DIGI Romania este vizata de un anunt surprinzator care a venit saptamana aceasta, iata ce se intampla in Romania, si ce trebuie sa stie clientii.

DIGI Romania look

DIGI Romania este unul dintre foarte marii operatori de telecomunicatii, iar acum mai bine de un an de zile a venit cu o premiera impresionanta pentru clientii din Romania care folosesc serviciile de televiziune. Cei de la DIGI Romania au lansat primul post de televiziune 4K, DIGI 4K, si au fost pentru o buna perioada de timp singurul operator cu un asemenea post TV disponibil pentru clientii din tara, insa in 2019 lucrurile s-au schimbat extrem de rapida.

DIGI Romania a fost ajuns din urma de catre cei de la Vodafone, care au lansat Eurosport 4K pentru clienti, DIGI 4K a fost secondat de acest post in oferta RCS & RDS, si asta destul de rapid. Vodafone a adaugat in primavara Insight TV 4K ca al doilea sau post TV 4K in oferta, egaland iar DIGI Romania, si acum a mers mai departe, adaugand Look 4K drept al treilea post de televiziune 4k din oferta sa, insa acesta nu va ajunge si la DIGI TV prea curand.

DIGI Romania: Vestea care a Luat prin SURPRINDERE Multa Lume

DIGI Romania a inceput ca singurul operator de telecomunicatii cu un post de televiziune 4K, premiera pentru Romania, si a ajuns acum sa fie depasit de catre cei de la Vodafone, care au planuri foarte mari in tara noastra. Vodafone vrea sa atraga un numar cat mai mare de clienti in reteaua sa de televiziune, si chiar daca acum televiziunea 4K e abia la inceput, sa nu uitam ca si posturile HD au inceput de undeva, iar acum atat DIGI Romania, cat si restul, au zeci de canale disponibile.

DIGI Romania va gasi, cel mai probabil, inca un post de televiziune 4K pe care sa-l adauge in oferta sa, insa Look 4K nu va fi alegerea grupului pentru ca are deja posturi de televiziune concurente. Va fi interesant de vazut ce decizie va lua DIGI Romania in aceasta privinta, dar probabil ca vom vedea ceva nou adaugat de catre grup pentru a le oferi clientilor mai multe posturi de televiziune 4K pentru clientii care activeaza extraoptiunea DIGI TV.

DIGI Romania ramane totusi cel mai mare furnizor de servicii de televiziune din Romania in momentul de fata, dar n-ar fi exclus ca Vodafone sa-i fure o parte dintre clienti cu oferte bune.