Samsung GALAXY S30: SURPRIZELE care vor Veni pentru Clienti

Samsung GALAXY S30 are o serie de surprize extrem de interesante pregatite pentru clientii din toata lumea in 2021, iata ce urmeaza sa fie oferit.

Samsung GALAXY S30 surprizele

Samsung GALAXY S30 va reprezenta un salt urias pentru compania Samsung in ceea ce priveste noutatile pe care le va oferi pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre vesti foarte bune pentru toata lumea. Samsung GALAXY S30 va fi un upgrade substantial din toate punctele de vedere pentru clientii companiei coreene, iar asta e, poate, cea mai buna veste posibila, in final.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa vina cu noi procesoare Qualcomm Snapdragon 875, si Exynos 9xxx, iar acestea vor fi produse folosind procese de fabricatie de 5nm, cele mai avansate din 2021. In baza lor, performantele pe care Samsung GALAXY S30 le va avea vor fi cu mult superioare celor pe care le vedem pentru modelele actuale disponibile pe piata, si poate, poate, se vor apropia de cele pe care telefoanele iPhone le vor oferi pentru clienti.

Samsung GALAXY S30: SURPRIZELE care vor Veni pentru Clienti

Samsung GALAXY S30 va avea deasemenea o camera mult mai buna, nu neaparat cu 5 senzori de imagine in loc de 4, insa una care sa poata face poze excelente pentru clientii care au nevoie de asta. Samsung GALAXY S30 ar putea chiar sa ajunga din urma telefoanele Huawei in ceea ce priveste performantele pe partea de fotografie, chinezii avand acum cele mai bune smartphone-uri care inregistreaza poze si clipuri video de calitate foarte inalta.

Samsung GALAXY S30 va avea, in mod foarte clar, si foarte multe noutati importante implementate pentru clientii din intreaga lume, dar asta ar putea creste si pretul de vanzare al telefonului. Samsung GALAXY S30 ar putea fi cu minim 100 de euro mai scump decat modelele aflate acum pe piata, asa cum se pare ca si telefoanele din seria Note 20 urmeaza sa fie mai scumpe decat modelele din cursul anului trecut, diferentele fiind destul de mari.

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa fie prezentat in primavara anului viitor, poate pe la final de februarie, insa lansarea ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii martie, exact precum in fiecare an.