HBO Romania: OFICIAL, SURPRIZA Uriasa pentru Toti Abonatii

HBO Romania a anuntat in mod oficial o surpriza uriasa pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce a pregatit platforma de streaming video la cerere.

HBO Romania star wars

HBO Romania pregateste o surpriza uriasa pentru toti abonatii sai din Romania, platforma de streaming video urmand a le oferi clientilor ceva ce putini dintre ei credeau ca vor primi. Mai exact, HBO Romania a anuntat in mod oficial faptul ca vara aceasta filmele Star Wars urmeaza sa fie disponibile pentru toata lumea in platforma sa, ceea ce desigur ca va bucura foarte multi fani ai filmelor, asta probabil indiferent daca le-au vazut deja in cinemtografe, sa nu.

HBO Romania nu ofera prea multe detalii cu privire la ce filme din serie vor fi oferite pentru abonatii din Romania, insa cel ai probabil vorbim despre chiar ultimele lansate in ultimii ani in serie. Aceste au avut succes foarte mare in cinematografe dupa lansare, ceea ce desigur ca este perfect normal, insa cei de la HBO Romania vin destul de tarziu cu ele, dar poate ca e normal din moment ce in cadrul Netflix ele nu sunt disponibile in tara noastra deocamdata.

HBO Romania: OFICIAL, SURPRIZA Uriasa pentru Toti Abonatii

HBO Romania star wars streaming

HBO Romania are una dintre cele mai populare platforme de streaming video la cerere din tara noastra, iar asta in principal multumita faptului ca accesul e oferit gratuit prin diverse abonamente de televiziune. Chiar si asa, HBO Romania este principalul concurent al Netflix in tara noastra, si asta inseamna ca in mod constant lanseaza noi filme si seriale, chiar daca nu intr-un ritm la fel de rapid precum cel pe care-l vedem la platforma sa concurenta, tot din SUA.

HBO Romania a anuntat chiar luna aceasta o serie destul de lunga de filme si seriale care sunt disponibile pentru abonatii din Romania, si e vorba despre vesti foarte bune de care se pot bucura multi. Desigur ca fiecare trebuie sa aleaga ceea ce il intereseaza sa vada din platforma de streaming video la cerere, si e posibil ca filmele din seria Star Wars sa fie oferite doar pentru o perioada limitata de timp in cursul acestei veri, nu in mod permanent.

HBO Romania a facut la fel cu filmele din seria Avengers, Iron Man, Captain America, si nu numai,ele fiind oferite in perioada starii de urgenta, insa apoi au fost eliminate din platforma.