BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora pentru toti romanii, iata ce face in cursul zilei de maine, si cat de mult conteaza pentru noi toti.

BANCA Transilvania electric

BANCA Transilvania surprinde astazi cu un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti romanii, si vorbim despre ceva ce ar trebui sa stie oamenii din toata tara, pentru ca incepe chiar maine. Cei de la BANCA Transilvania spun ca Electric Castle urmeaza sa aiba parte de o “revenire” doar la radio, deocamdata, iar romanii care vor asculta cu atentie transmisiunile ar urma sa aiba sansa de a castiga premii la care probabil ca nu se prea gandeau.

BANCA Transilvania spune ca atmosfera de Electric Castle va fi maine toata ziua la Radio Guerilla, iar aici cel mai probabil vorbim despre melodiile care puteau fi ascultate la aceste festival. Avand in vedere ca regulile de prevenire a raspandirii Coronavirus, din starea de alerta, impiedica organizarea unor asemenea festivaluri, se pare ca BANCA Transilvania este implicata in sponsorizarea macar a transmiterii muzicii la postul Radio Guerilla chiar maine.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA pentru TOTI Romanii

BANCA Transilvania va oferi si o serie de premii pentru romanii care aleg sa asculte muzica de Electric Castle maine la radio, insa nu spune si care anume urmeaza sa fie acestea. Avand in vedere ca in cadrul BT Pay cei de la BANCA Transilvania au avut premii de tot felul pentru clientii din Romania, poate fi de asteptat sa vedem surprize destul de interesante pe care le putem castiga in cursul zilei de maine de la acest post de radio.

Prima zi de festival nu se oprește niciodată. Stay on air – mâine toată ziua pe RADIO GUERRILLA. Avem pregătite și câteva premii pentru voi. Electric Castle 🔊

Publicată de Banca Transilvania pe Marţi, 14 iulie 2020

BANCA Transilvania este la prima initiativa de acest gen, insa ne aflam si intr-o situatie cu care nu ne-am mai confruntat pana in momentul de fata, deci e de inteles surpriza mare. BANCA Transilvania vrea sa le ofere romanilor cea mai buna experienta posibila in ceea ce priveste acest festival, asa ca va fi interesant de auzit ceea ce vor reda maine la radio cei care se ocupa de tot ceea ce vom asculta din masina, sau de acasa.

BANCA Transilvania organizeaza foarte multe concursuri interesante in mod regulat, iar acesta espte care vorbim acum cu siguranta e unul dintre cele mai interesante dintre toate.